CASUAL LOVE PENISHYLSTER MED DOBBELT VIBRATOR

DKK39,00

CASUAL LOVE PENISHYLSTER MED DOBBELT VIBRATOR giver som navnet antyder ekstra kraftige vibrationer og dermed ekstra meget stimulering til dig og din partner. Med en penisring kan du holde erektionen længere og den vil være hårdere. Det betyder at din partner kommer til at kunne nyde dig ekstra meget.

Ikke på lager

Beskrivelse

CASUAL LOVE PENISHYLSTER MED DOBBELT VIBRATOR giver dig mulighed for at holde penis erigeret længere og dermed forlænge samlejet.

Den øverste vibrator har en kraftige kugle giver utrolige vibration til din partners klitoris, mens den nederste vibrator stimulere jer begge med vibrationer. Samtidig hjælper penisringen med  at bevare tykkere og hårdere erektioner.

Brug det omkring bunden af din skaft eller omkring hele pakken for maksimal komfort og maksimal indsnævring.

  • Er fleksibel og tilpasser sig enhver penisstørrelse
  • Kan bruges i badet
  • Fremstillet i premium kvalitet TPR

Vi anbefaler at produktet bruges med vandbaseret glidecreme. For at produktet kan holde sin fleksibilitet skal det rengøres med vand og legetøjsrens efter hver brug.

Batteri er inkluderet

Brand

Casual Love

Casual Love er et anerkendt brand der står for sexlegetøj af høj kvalitet, til en god pris. Nautii.dk har valgt at sælge et udvalg af penisringe/penishylster der er skabt til at øge nydelsen både hos mand og kvinde. Ofte har de indbygget vibrator, der kan gøre nydelsen ekstra speciel. Sexlegetøjet er udført i Premium TPR og fleksible. Sexlegetøjet bringer nydelse til mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CASUAL LOVE PENISHYLSTER MED DOBBELT VIBRATOR”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.