FLESHLIGHT FLIGHT PILOT
FLESHLIGHT FLIGHT PILOT
kr.399,00 kr.345,00 Tilføj til kurv
SPAR 14%

FLESHLIGHT FLIGHT PILOT

kr.345,00

-14%

Her finder du en mere kompakt udgave af det populære Fleshlight onaniprodukter, en strammer og mindre udgave som du lette kan have med i kufferten når du er på farten. Ligesom med de andre Fleshlights er denne Fleshlight Flight Pilot skabt til at få dig op i helt nye højder med sit pirrende indvendige design. Desuden er denne model prisvinder af “Årets Sexlegetøj Til Mænd” tilbage i 2012.

På lager

Beskrivelse

Fleshlight Flight Pilot er slank, kompakt og mere diskret end de “normale” Fleshlight onaniprodukter.

Denne model er strammere end de større udgaver, og med en åbning på kun 1,3cm bliver legen endnu mere intens. Som normalt på disse onaniprodukter justerer du intensiteten og stramheden på skruen i bunden af Fleshlighten.

Smør penis og indersiden af sleevet med en vandbaseret glidecreme, så tager denne pilot dig med en tur i den syvende himmel. Modsat fleshlight girls er udtrykket på denne model mere neutralt og lettere at skjule i kufferten.

Brand

Fleshlight

Sexlegetøj til mænd er en verden for sig og Fleshlight er førende på området. Stimuleringen af penis kan ikke bliver meget bedre end når du benytter en Fleshlight. Den er fremstillet i Superskin, hvilket er et naturtro materiale og den giver derfor en realistisk følelse. Udformningen imiterer enten en vagina eller anus  så vælge den der rammer din lyst. Den er udformet diskret og nem  er at rengøre. Disse mandlige onaniprodukter er skabt til nydelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.