Sexlegetøj til kvinder

Danmarks bedste udvalg af sexlegetøj til kvinder. I denne kategori finder du en blandet skare af produkter, skabt til nydelse og lyst. Om du er single eller ej, så kan lidt nyt legetøj være med til at få fantasien sat i gang. Skal det være Analt sexlegetøj, Dildoer, Vibratorer eller Stimulatorer. Klik rundt mellem mulighederne og lad dig friste.
Vidste du, at 57% af de danske kvinder, har købt sexlegetøj indenfor de senste 2 år. Og det stiger hele tiden. Sexlegetøj finder du i langt de fleste danske hjem idag.

Show Filters

Når lysten ruller …

Mulighederne for stimulation er mange

Hos Nautii finder du et bredt udvalg af sexlegetøj til kvinder. Kvaliteten af produkterne er god og prisen er lav, så bare find det der passer til dig.

For når følelsen af lyst ruller ind over dig, er det rart at vide at man har muligheden for at tilfredsstille sig selv og rigtig mange kvinder har i dag en form for sexlegetøj liggende til netop dette formål.

Sexlegetøj til kvinder er mere end blot legetøj. Der findes en bred vifte af forskellige produkter til forskellige formål, dog alle med nydelse/tilfredsstillelse som fællesnævner. Hos Nautii finder du blandt andre vibratorer, der er vejen til intense orgasmer og vort udvalg gør det muligt at finde netop den rette for dig. Vi har dem i mange farver, former og typer, til priser der er til at betale. Vi fører blandt andre de kendte mærker som Lelo, Womanizer, Satisfyer og G-spot.

Også indenfor området af klitoris stimulator, har vi et godt udvalg. Om du er til en lækker lille sag, der kan monteres på fingeren, en større udgave der både stimulerer klitoris og G-punktet samtidig så finder du det hos os. Vi fører også et udvalg af vibratorer der bruger trykbølger som stimulering. Her bliver du virkelige frækt stimuleret ved hjælp af de særlige trykbølger der vil få din klitoris til at eksplodere af nydelse. Også indenfor dette område er Womanizer, Satisfyer og Lelo kendte mærker og et bekendtskab værd.

Sexlegetøj til kvinder er en mangfoldig verden og mulighederne for stimulation er mange. Er du til anal stimulering har vi en bred vifte af produkter indenfor anal sexlegetøj , både anal-plugs, anal stimulator og meget andet. Husk blot at god hygiejne, god tid og ikke mindst, en god glidecreme er vigtig, når du bevæger dig ud i den anale verden.
Hygiejne gælder generelt. Både ved brug af sexlegetøj til kvinder, sexlegetøj til mænd og sexlegetøj til par. Sørg altid for at rengøre dit sexlegetøj efter brug. Noget kan rengøres med vand og en mild sæbe, andet kræver en rengøringsspray. Her fører vi mærker som Waterfeel og Fleshlight/Fleshlube .

Måske er du mest til den gode gamle facon for stimulering, altså med fingeren. Her vil du få en meget frækkere oplevelse og en bedre stimulering ved brug af en god glidecreme. Følelsen af at kun glide let og frækt over klitoris, uden modstand, er i sig selv ekstra ophidsende. Generelt er glidecreme et must når det gælder alt sexlegetøj. Hvis man benytter dette vil oplevelsen være meget mere intens og lækker,. Hos Nautii finder du et stort udvalg i glidecreme, der gør oplevelsen med dit sexlegetøj meget bedre. Alle i god kvalitet og noget til enhver leg. Anal glidecreme, silikonebaseret glidecreme og vandbaseret glidecreme, du vælger den der passer til dig og dit behov.. Hvis du har silikone sexlegetøj, skal du vælge en vandbaseret glidecreme. En vandbaseret glidecreme kommer tæt på fornemmelsen af kroppens egen smørelse i konsistens og er du til anal leg, så smører en silikonebaseret glidecreme bedst. Her er Waterfeel , Just Glide og Pjur nogle af vores store mærker. Hvis du gerne vil have legen til at fortsætte lidt længere har vi også creme til at forsinke udløsning, til at stimulerer klitoris, til at stimulerer brystvorter og diverse olier både til massage og nydelse.

Hvis du nu sidder og føler dig helt væltet bagover over alle mulighederne og ikke ved hvad du sal vælge, så bare tag det roligt. Der er ikke noget rigtig eller forkert valg. Prøv dig frem. det handler bare om at kaste sig ud i legen med sexlegetøj. Og så kan du jo altid toppe det hele med lidt lingeri.