Indkøbskurv
Vi leverer 1-2 hverdag - diskret og sikkert

Hvad er BDSM ?

Hvorfor er BDSM blevet så populært ?

Film som ’Fifty shades of Grey’ har blandt andet, givet mange lyst til at forsøge sig med håndjern, blindfolds og lidt klask på balderne.

Ved du heller ikke helt, hvad BDSM er?
Mange har haft den opfattelse, at BDSM er noget dunkelt og farligt som gør ondt, og at det bliver dyrket af mærkelige mennesker i hemmelige klubber.
Sådan kan det godt være, men det kan også være en hel masse andet…
De mærkelige mennesker, er dog som regel, helt almindelige mennesker når udstyret er lagt tilbage i skabet. En stor del af legen er netop, at iføre sig en anden rolle end man ellers har i sit daglige liv.

 

Hvad er BDSM
BDSM står for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme.
Bondage handler om at binde eller fiksere den ene part, og dermed tage kontrollen.
Dominans giver den ene part magten over den anden.
Sadisme er at påføre smerte eller overraskende sanseindtryk. Mange sadister tænder på at påføre smerte til en partner.
Masochisme, eller at være den submissive, er at tage imod hvad den dominerende part, byder en. Mange masochister tænder på at mærke smerte.

Præcis hvad der tænder, kan være én bestemt ting, eller en kombination af flere. Variationsmulighederne indenfor denne seksuelle ’genre’ er uendelige. At forsøge sig med BDSM, kan være starten på en rejse, hvor dine sanser, din fysik og psyke bliver udfordret og udviklet.
Det er dog meget vigtigt, at det hele sker i meget roligt tempo, og at det er DIG og KUN DIG som sætter grænserne for, hvor langt legen skal gå.
BDSM
Hvordan kommer i så gang?

I skal tale sammen om, hvilke fantasier og ideer i kunne tænke Jer at udforske, og hvad I kunne tænke Jer den anden part skal gøre. I skal med andre ord aftale spillereglerne for legen. Herefter aftaler i et stopord eller et tegn, som skal fortælle den dominerende part, at det ikke er rart, eller at det er for meget.
Ofte kan ordet “Nej” eller “Stop” indgå som en del af legen, så det kan være en god idé at vælge et andet stopord. Et trafiklys kan være godt.

“Rød” betyder “Stop omgående, jeg kan ikke lide det der sker”.
“Gul” betyder “Skru lidt ned, men ellers er det ok”.
“Grøn” betyder, “Det er skønt, bare fortsæt med mere af det”

Aftal hvem bestemmer

Start med at den ene part har kontrollen, mens den anden tager imod. De fleste mennesker kan godt lide at bestemme, men det kan faktisk være utroligt dejligt, KUN at mærke, sanse, tage imod, uden selv at skulle tage stilling til noget, eller præstere noget som helst.
At bytte om på rollerne, kan også være meget spændende, og give mulighed for selv at mærke, hvordan den anden part har det, i den modsatte rolle.
I kan vælge at binde eller blindfolde den modtagende part, så hun/han, rent fysisk bliver gjort hjælpeløs. Ørepropper kan også bruges. Der findes utallige rekvisitter til fiksering. Det kan virke meget frækt, med håndjern, eller udstyr som man ved er til sexlegen. Men et almindeligt slips, bælte, bånd, strips, kan også sagtens bruges.
Der findes også en masse forskellige anordninger til ophæng, så den hjælpeløse part svæver i luften, og kan nås fra alle vinkler. Du kan finde forskelligt udstyr her.

BDSM
Og nu kan legen starte….
Påfør den hjælpeløse part forskellige sanseindtryk, ud fra de spilleregler i har aftalt.
Husk, at hele kroppen er en erogen zone, og at netop i denne form for seksuel leg, er der mulighed for at udforske det hele. Hvis man er hjælpeløs og frataget nogle af sanserne, og er indstillet på at der skal ske en masse,- så kan en lille berøring på foden eller måske et varmt pust på panden, være nok til at give en pirrende gysen.
Der kan bruges alt tænkeligt. Isterninger, fjer, noget varmt. Der kan slås, klaskes, kradses, nives på alle mulige måder.
Der findes uendeligt meget forskelligt udstyr som kan give helt nye sanseoplevelser.
Legetøj i alle mulige afskygninger er oplagte rekvisitter.
Virkemidler, som lyde, musik og stemme, tonefald og selve det som bliver sagt, kan også være meget effektfulde.
Legen behøver ikke at involvere fiksering og en masse udstyr og forskellige sanseindtryk. En dominansleg kan også være, at I aftaler at den ene part bestemmer, og den anden skal gøre ALT hvad der bliver sagt. Denne måde at lege på, er mere et psykologisk rollespil, og kan også være ekstremt pirrende og frækt.
Men, bare prøv Jer frem… Den helt rigtige kombination for Jer, er der hvor det føles helt rigtigt.
 
Evaluer oplevelsen
Legen giver det bedste udbytte, når den bygges op over tid. Det er derfor vigtigt, at evaluerer den oplevelse I har haft sammen, så I sammen kan udbygge legen næste gang.
Hvis legen har indeholdt stærk dominans, og måske lidt voldsomme indtryk eller smerte, så er det vigtigt at I efter legen, finder tilbage til Jeres normale roller, og sikrer Jer at I begge har det godt.

BDSM er en fremragende vej, som kan være med til at gøre Jeres parforhold meget tæt og intimt.
Det er en god øvelse i at tale sammen, mærke hinanden, og virkelig udforske, og lære hinanden at kende på alle planer.

God fornøjelse…