LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator
LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

DKK700,00

Har du prøvet en revolutionerende LELO klitoris stimulator? Hvis nej, så gør dig selv en tjeneste og prøv den nu, og bliv forkælet af berøringsfrie lydbølger!

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Med Sona Cruise klitoris stimulatoren har LELO formået at revolutionerende måden man stimulere klitoris på. Normalen er at man stimulere klitoris ved at have en vibrator som er i berøring med klitoris, men med denne type klitoris er det fortid, LELO benytter sig nemlig af lydbølger i stedet. Det betyder at det er slut med at blive overstimuleret og opleve ømhed og følelsesløshed.

På grund af brugen af lydbølger er det også stort set ligegyldigt hvor hårdt klitoris stimulatoren bliver presset mod klitoris, den giver en fantastisk oplevelse hver gang og stimulerer dybere end ved brug af klassiske vibratorer. Med auto-cruise funktionen sørger den også hele tiden for at vibrationerne at have den samme effekt og ikke falde i intensitet hvis den bliver presset hårdere mod kroppen.

Som om det ikke var nok med at den giver dig en hel intens nydelse – med 8 forskellige intensiteter – så kan du også tage den med i badet da Sona Cruise er 100% vandtæt, og når den er løbet tør for strøm lader du den bare op igen, den kan bruges i op til 1 time når den er fuldt opladt.

LELO anbefaler at man bruger denne klitoris stimulator sammen med en vandbaseret glidecreme.

Tekniske detaljer:

  • Materiale: Silicone ABS
  • Størrelse: 9,9 x 8,8 x 5,6 cm
  • Vægt: 116g
  • Batteritid: 1h
  • Vibrationsmønstre: 8
  • Standbytid: 90 dage
  • Lydniveau: <50dB

Brand

LELO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.