Indkøbskurv
Vi leverer 1-2 hverdag - diskret og sikkert

Onaniprodukter til mænd

Der er et væld af muligheder, hvis du som mand, gerne vil gøre dine onanioplevelser anderledes og mere spændende. Men der er så mange forskellige muligheder, at det kan være svært at finde ud af hvor du skal starte, og hvad du får ud af det. Derfor har jeg lavet denne oversigt, der lige giver et indblik i de forskellige kategorier af legetøj.

Når du anskaffer et stykke nyt legetøj, kan det kræve en del forsøg, at lære det at kende, og få det helt optimale udbytte af produktet. Alle onaniprodukter kan også bruges sammen med en partner, som en lille ekstra rekvisit.

Sexlegetøj fra Nautii

Et extra pift
Der er produkter, som understøtter onanien. Du onanerer som du plejer, men bare lige giver oplevelsen et ekstra pift.
For eksempel kan du bruge en penisring, som gør at penis bliver ekstra stiv, så du får en følelse af at være
sprængfyldt. Hvis du vælger en penisring med vibrator, kan det give oplevelsen en ekstra dimension

Tenga Egg

Tenga æg

Et silikoneæg fra Tenga, er et ganske lille, billigt og enkelt produkt, som kan være en rigtig god start til at variere din onanioplevelse. Det lille æg er lavet af silkeblød og ekstremt fleksibel silikone, som kan strække sig utrolig meget.

Sådan virker Tenga ægget
Ægget pakkes ud af ’skallen’, og du vil stå med en lille æggeformet silikoneklump i hånden. I den ene ende er der et hul, som du smører med glidecreme. Hullet placeres over penishovedet, og ægget trækkes ned over penis. Herefter onanerer du som du plejer, hvor den bløde silikone, trækkes frem og tilbage over penis. Det fungerer som et ekstra lag forhud, med lidt ekstra…

 

Tengaæggene kommer i mange forskellige udgaver, hvor forskellen ligger i den struktur der er inde i ægget. Nogle er glatte, nogle noprede, nogle med riller etc. Alle vil give en lidt anderledes fornemmelse end de andre.
Tengaæggene kan købes enkeltvis, men du kan også få en 6 stk. æggebakke med 6 forskellige strukturer.
Et Tenga æg kan vaskes i lunkent vand og sæbe efter brug, og kan genbruges 5-6 gange.

Se udvalget her

AUTOBLOW A.I. BLOWJOB MASKINE
AUTOBLOW A.I. BLOWJOB MASKINE

Den intelligente løsning

AUTOBLOW A.I. BLOWJOB MASKINE er en masturbator med 9 blowjobtilstande og en ekstra A.I.- modi, der varierer dens rytme ved hvert brug og dermed skaber en spændende realistisk blowjob-følelse.

Det ultimative blowjob, som kombinerer utrolig naturtro materiale med kunstig intelligens!
Efter mange års studier og hundreder af timers analyse af oral stimulering blev Autoblow A.I. skabt. Maskinen med sin revolutionerende teknologi.

Den tilbyder dig 10 forskellige blowjobteknikker og 10 forskellige hastigheder og en ny patenteret teknologi, som omfavner penis og bevæger sig op og ned over din penis i forskellige bevægelsesmønstre.

Kunstig intelligens til naturtro blowjobs!

Se den her

Den realistiske følelse
Hvis du gerne vil nærme dig følelsen af at have sex med en partner når du er alene, kan en ’pocket pussy’ være det rigtige valg. Der findes et kæmpestort udvalg af forskellige varianter, alt efter hvilken type stimulering du gerne vil have følelsen af, og hvad der tænder dig. Disse produkter kommer som regel som et rør, med en vagina eller anus støbt i blød, fleksibel hud-lignende silikone.
Der er et væld af muligheder, og produkterne kommer i mange varianter, kvaliteter og prisklasser. Du kan for eksempel få afstøbninger af kendte pornostjerners vagina, anus eller mund.
Vi forhandler bla.:

Fleshlight er et produktmærke af meget høj kvalitet, som hele tiden udvikler nye spændende produkter.

Sådan virker Fleshlight

Legetøjet består af to dele. Et hylster, og den bløde silikonedel, som kan tages ud og vaskes efter brug.
Fleshlight har udviklet en patenteret og meget naturtro silikonekvalitet som de kalder Fanta Flesh ©, som virkelig føles som rigtig hud. Der findes et utal af modeller, som har forskellige strukturer indvendigt, der giver forskellige fornemmelser. I nogle modeller kan også isættes en lille vibrerende bullet, så oplevelsen får en ekstra dimension.

Du starter med at lægge silikonedelen i varmt vand, til den har fået en behagelig temperatur. Placér den i hylsteret, tilsæt vandbaseret glidecreme og så er den klar til dig. Efter brug tages silikonedelen ud, og vaskes i lunkent vand og/eller Toy Cleaner. Når silikonedelen er helt tør, drysses lidt talkum på. Så holder silikonen sig smidig og levetiden forlænges væsentligt.

Se fleshlight produkterne her

YOU2TOYS POCKET PUSSY REGULATOR MASTUBATOR
ADDICTED TOYS PUSSY MASTURBATOR
FLESHLIGHT PINK LADY STAMINA TRAINING UNIT
PIPEDREAM PDX PLUS PERFECT 10 TORSO LYS

Realistisk elskovsdukke

Hvis du vil gå skridtet videre, og investere i mere ’krop’, kan du enten starte med en oppustelig dukke, hvis det er følelsen af en hel krop, som tænder dig. Pipedream laver dukker af silikone, som har tyngde og føles som en rigtig krop.

PIPEDREAM PDX PLUS PERFECT 10 TORSO LYS

Denne dukke har store bryster, balder, vagina og anus, og kan vendes på forskellige måder, så hun kan tages i forskellige stillinger efter behag. Hun kan med fordel forvarmes i varmt vand, og med en god glidecreme, føles hun som en rigtig kvinde. Dukken rengøres let, og hvis hun pudres med lidt talkum efter brug, vil materialet holde sig elastisk og lækkert, til mange gode stunder.

Se denne her

Anal stimulation

Mange heteroseksuelle mænd forbinder anal stimulation med homoseksualitet. Men ALLE mænd har en prostata, som er et ekstremt erogent område. Så ALLE mænd kan føle seksuel nydelse i og omkring anus, hvis fordommene lægges på hylden.
Mænd, som har forsøgt sig med anal stimulering, oplever at det virker som et ’ekstra gear’ til intensiteten af sexoplevelsen. Både alene ved onani, men også sammen med en partner.

Et produkt til anal stimulation, kan enten bruges aktivt, hvor det er stimulation af prostata, som er målet, men også en mere passiv tilgang, hvor et produkt bare placeres i anus, mens du onanerer på penis som du plejer, kan give en helt ny onanioplevelse.
Der findes et utal af produkter på markedet, til stimulering af mandens prostata. Nogle er en enkel dildo, udformet til at kunne ramme prostata, mens andre er anordninger, hvor den anale stimulation er kombineret med en penisring, stimulering af mellemkødet, pungen og i nogle tilfælde også kvindens klitoris. Nogle har indbygget vibrator, mens andre har en ekstra penisattrap, så en kvinde kan tages i begge huller, mens manden både stimuleres analt og på penis.
Denne kategori er nok det mest spændende sted at gå på opdagelse, og finde modeller du ikke troede fandtes.
Addicted Toys har et meget bredt sortiment i deres serie eller Pretty love eller Pipedream

Sexlegetøj fra Nautii
Sexlegetøj fra Nautii
Sexlegetøj fra Nautii