SPAR 28%

SATISFYER MEN ONE MASTURBATOR

kr.229,00

-28%

SATISFYER MEN ONE MASTURBATOR er ikke hvilket som helst stykke legetøj.

Den sikre den mest intense stimulation.

Helt enkelt den bedste orgasme til dig, hvor og hvordan du ønsker det – det er hvad du får med SATISFYER MEN.

Du bestemmer intensiteten af stimuli ved hjælp af trykregulatoren og den unike pumpe.

Dette er det nye must-have til mænd, uden batteri, nem rengøring, høj kvalitets materialer og de bedste orgasmer til dig.

 

– Unik pumpe funktion
– Innovativ intern trykregulator
– Sleeve fremstillet af superblødt Cyberskin
– Sporty design
– Nem rengøring

Ikke på lager

Satisfyer

Beskrivelse

Kom en , kom alle. SATISFYER har erobret kvindernes verden, nu er det mændenes tur. SATISFYER MEN ONE MASTURBATOR revolutionerer, ved hjælp af innovative teknologier, den oplevelse mænd får ved brug af masturbator.

Går du rundt og synes du er presset på job eller privat, så kan SATISFYER MEN få dig til at slappe af. Du bestemmer selv hvor meget pres der skal være i masturbatoren ved hjælp af den innovative interne trykregulator. Du kan få et undertryk der er blidt og blødt, eller et der er kraftigere, alt efter hvad DU ønsker og kan lide. Den frække og lækre effekt fra SATISFYER MEN opsluger nærmest din penis. En følelse der vil bringe dig til et intens klimaks.

SATISFYER MEN ONE MASTURBATOR er ikke hvilket som helst stykke legetøj. Den sikre den mest intense stimulation. Dens superbløde indre vil overraske dig. En helt unik luftpude vil omslutte dig og nærmest blive til en pude af lyst. Den nye pumpefunktion giver dig mulighed for at tilføje eller frigive luft vha. et tryk på en knap. Derved er du selv herre over hvor intens en omslutning SATISFYER MEN skal have og du vurdere hvad der giver dig mest nydelse.

Sexet uden på………og inden i. SATISFYER MEN adskiller sig fra andre stykker sexlegetøj. Den gør sig bemærket ved at ultra-sporty design og er indvendigt, fremstillet af høj-kvalitets silikone. Og næsten endnu mere vigtigt…..den føles simpelthen sexet både udenpå og indeni. Dette skyldes det silke bløde materiale Cyberskin og så er den nem at rengøre.

Helt enkelt den bedste orgasme til dig, hvor og hvordan du ønsker det – det er hvad du får med SATISFYER MEN. Du bestemmer intensiteten af stimuli ved hjælp af trykregulatoren og den unike pumpe. Dette er det nye must-have til mænd, uden batteri, nem rengøring, høj kvalitets materialer og de bedste orgasmer til dig.

– Unik pumpe funktion
– Innovativ intern trykregulator
– Sleeve fremstillet af superblødt Cyberskin
– Sporty design
– Nem rengøring

Brand

Satisfyer

Satisfyer er et tysk brand, der i mange år har skilt sig ud fra mængden, i verden med sexlegetøj og de henvender sig både til mænd, kvinder og par. Deres produkter er innovative i både design og funktion og de går efter at alle fortjener at få gode orgasmer. Også prismæssigt kan Satisfyer sexlegetøj være med. God kvalitet til en god pris. Med deres nye app-funktion på deres Satisfyer Curvy 2+, har de virkelig rykket på mulighederne for at du kan have kontrollen over dit sexlegetøj. Prøv det, nyd det.
Satisfyer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.