B SWISH BFIT SILIKONE BÆKKENBUNDS KUGLER
kr.239,00 kr.229,00 Tilføj til kurv
SPAR 4%

B SWISH BFIT SILIKONE BÆKKENBUNDS KUGLER

kr.229,00

-4%

B Swish Bfit Basic Kegel Balls er bækkenbundskugler til træning af bækkenbunden.

Inkluderet er både enkelt og dobbelt silikone seler, sammen med to petit udskiftelige silikone bækkenbundskugler på hver 24 gram.

Kan bruges med en eller to kugler, alt efter hvor trænet man er.

Kugelrne tåler vand og rengøres blot med vand og sæbe. Luft tørres eller aftørres i et håndklæde.

På lager

Beskrivelse

Med disse silikone bækkenbunds kugler fra B Swish Bfit, kan du træne din bækkenbund. En træning hvor nydelse er i højsædet.

Med både komfort og stil styrkes din bækkenbund i et tempo, hvor designet gør at du kan øge vægten efterhånden som du opnår ekstra styrke. I Bfit Classic er inkluderet både enkelt og dobbelt silikone seler, sammen med to petit udskiftelige silikone bækkenbundskugler.

Find den trænings metode der passer dig bedst ved at bruge enten en enkelt 24 grams kugle eller ved at kombinerer begge kugler og derved opnå en samlet vægt på 48 gram. Hvad du end vælger, så vil du nyde silikone kuglernes silkebløde overflade og selernes fleksible silikone.

Bfit Basic bækkenbundskugler tåler vand og er perfekte i badekarret eller under bruseren. Rengøringen af dem går også som en leg, bare vask dem med vand og sæbe. Lad dem luft tørrer eller tør dem i et håndklæde. For at beskytte den bløde overflade, er det en god ide at benytte en god vandbaseret glidecreme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.