PJUR MED AFTER SHAVE 100 ML

kr.109,00

Rigtig lækker after shave som er beregnet til at bruge på intime steder til at reducere irritation ved barbering, som godt kan være rigtig hård for huden.

Ikke på lager

Beskrivelse

Pjur har lavet en after shave til brug ved intimbarbering af både mænd og kvinder. Barbering i de intime områder er meget hård for den sarte hud. Med denne after shave kan du hjælpe huden med at blive plejet og forkælet efter overbelastningen – og ifølge Pjur virker denne after shave også imod de irriterende røde knopper som mange ofter oplever ved intimbarbering.

Sprayen bliver let påført ved hjælp af sprøjtehovedet og har indeholder bl.a. B5 vitaminer og Aloe vera som begge hjælper til at berolige huden efter barberingen. Desuden er denne spray også lugtfri og smagsløs, og stikker ikke når den bliver påført.

Egenskaber:

  • Alkohol og parfurmefri så den ikke brænder når den bliver påført.
  • Smagsløs og lugtfri
  • Indeholder bl.a. Aloe Vera og B5 vitamin

Brand

Pjur

Det anerkendte mærke indenfor glidecreme Pjur, er kendt for sin utrolig høje kvalitet og produktionskrav.. De benytter de bedste og sikreste ingredienser og ingen unødvendige tilsætningsstoffer..Pjur producerer glidecreme til både mænd og kvinder og giver optimal nydelse, om du bruger den alene eller sammen med en partner.. Deres glidecreme til analsex er populære, da de har en afslappende effekt for brugerne, der lettere analsex.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.