CASUAL LOVE PENISHYLSTER MED VIBRATOR
CASUAL LOVE PENISHYLSTER MED VIBRATOR

CASUAL LOVE PENISHYLSTER MED VIBRATOR

kr.39,00

Her får du en penisring som er lavet mere som et penis hylster som giver dig en hårdere og stærkere erektion. Desuden er der monteret en kraftig vibrator som giver din partner og dig ekstra nydelse. Ringen er med dutter på for at stimulere extra meget når du trækker op i din partner.

På lager

Beskrivelse

CASUAL LOVE PENISHYLSTER MED VIBRATOR giver dig mulighed for at holde penis erigeret længere og dermed forlænge samlejet.

Den indbyggede vibrator med en kraftige kugle giver utrolig vibration til din partners klitoris, mens den superelastiske ring hjælper med at bevare tykkere og hårdere erektioner.

Prøv hylsteret i brusebadet, og gør badet lidt sjovere!

  • Er fleksibel og tilpasser sig enhver penisstørrelse
  • Kan bruges i badet
  • Fremstillet i premium kvalitet TPR

Vi anbefaler at produktet bruges med vandbaseret glidecreme. For at produktet kan holde sin fleksibilitet skal det rengøres med vand og legetøjsrens efter hver brug.

Batteri er inkluderet

Brand

Casual Love

Casual Love er et anerkendt brand der står for sexlegetøj af høj kvalitet, til en god pris. Nautii.dk har valgt at sælge et udvalg af penisringe/penishylster der er skabt til at øge nydelsen både hos mand og kvinde. Ofte har de indbygget vibrator, der kan gøre nydelsen ekstra speciel. Sexlegetøjet er udført i Premium TPR og fleksible. Sexlegetøjet bringer nydelse til mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.