CASUAL LOVE PENISRING

kr.29,00

Med en CASUAL LOVE PENISRING kan du forlænge samlejet da penisringen giver dig en hårdere erektion og dermed også giver dig muligheden for at holde længere før du får udløsning. En hårdere erektion kan gøre at din penis føles en lille smule tykkere og vil give din partner ekstra nydelse.

Ikke på lager

Beskrivelse

CASUAL LOVE PENISRING giver dig mulighed for at holde penis erigeret længere og dermed forlænge samlejet. Med den indbygget vibrator bliver klitoris også stimuleret.

  • Er fleksibel og tilpasser sig enhver penisstørrelse
  • Fremstillet i premium kvalitet TPR

Vi anbefaler at produktet bruges med vandbaseret glidecreme. For at produktet kan holde sin fleksibilitet skal det rengøres med vand og legetøjsrens efter hver brug.

Batteri er inkluderet

Brand

Casual Love

Casual Love er et anerkendt brand der står for sexlegetøj af høj kvalitet, til en god pris. Nautii.dk har valgt at sælge et udvalg af penisringe/penishylster der er skabt til at øge nydelsen både hos mand og kvinde. Ofte har de indbygget vibrator, der kan gøre nydelsen ekstra speciel. Sexlegetøjet er udført i Premium TPR og fleksible. Sexlegetøjet bringer nydelse til mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.