CASUAL LOVE RING LOVE LILLA
CASUAL LOVE RING LOVE LILLA

CASUAL LOVE RING LOVE LILLA

kr.49,00

CASUAL LOVE RING LOVE LILLA er en klitorisstimulator ring, hvormed du kan øge fornøjelsen i dine intime forhold, op til uanede grænser. Fremstillet i premium kvalitet TPR. Takket være dens store fleksibilitet tilpasser den sig til enhver penisstørrelse. Den har en lille kontakt til at tænde og stoppe den til enhver tid. Denne ring giver dig mulighed for at forsinke ejakulation, holde din penis oprejst meget længere og forlænge tiden for samleje. Den fungerer med 1 stk L754F batteri som er inkluderet.

På lager

Beskrivelse

CASUAL LOVE RING LOVE LILLA er en klitorisstimulator ring, hvormed du kan øge fornøjelsen i dine intime forhold, op til uanede grænser.

Fremstillet i premium kvalitet TPR.
Takket være dens store fleksibilitet tilpasser den sig til enhver penisstørrelse.
Den har en lille kontakt til at tænde og stoppe den til enhver tid.
Denne ring giver dig mulighed for at forsinke ejakulation, holde din penis oprejst meget længere og forlænge tiden for samleje.

Den fungerer med 1 stk L754F batteri som er inkluderet.

Brand

Casual Love

Casual Love er et anerkendt brand der står for sexlegetøj af høj kvalitet, til en god pris. Nautii.dk har valgt at sælge et udvalg af penisringe/penishylster der er skabt til at øge nydelsen både hos mand og kvinde. Ofte har de indbygget vibrator, der kan gøre nydelsen ekstra speciel. Sexlegetøjet er udført i Premium TPR og fleksible. Sexlegetøjet bringer nydelse til mænd, kvinder og par.