Penisringe

Penisring – Hvis du vil have en hårdere og længere erektion

Går du og drømmer om en hårdere og længerevarende erektion eller synes du blot, at I som par skal udforske nye muligheder, så kan penisringen være en ide. Se vores udvalg herunder på penisringe.

Show Filters

Penisring – Hvis du vil have en hårdere og længere erektion

Går du og drømmer om en hårdere og længerevarende erektion eller synes du blot, at I som par skal udforske nye muligheder, så kan penisringen være en ide.

Nautii.dk har et bredt udvalg af penisringe, alle i lækker kvalitet, der kan gå hen og blive din nye bedste ven. Vi har penisringe til både begyndere og øvede, med og uden vibrator. En penisring sidder som regel om roden af penis. En ring om pungen og/eller en anal-plug kan også være med i spillet. I alle tilfælde er det vigtig at bruge en god vandbaseret glidecreme i forbindelse med at ringen påføres. Ringen anbefales, ikke at sidde i mere end 20 minutter, da blodet så skal have lov at strømme frit gennem penis. Efter en pause kan ringen igen påføres og legen fortsætte. Skulle det undervejs i legen opstå en ubehagelig følelse eller smerter/ubehag i penis, skal den straks afmonteres.

Om du vælger en almindelig penisring eller en med vibrator, er det altid nemmest at fører ringen ned over en erigeret penis. Brug en vandbaseret glidecreme, så er det både nemmere og mere behageligt.

Har du ikke prøvet en penisring før og er du i tvivl om størrelsen, kan du eventuelt prøve at købe et af vores sæt med forskellige størrelser.