Fleshlight Wash Rengøringsspray 100ml
Fleshlight Wash Rengøringsspray 100ml

Fleshlight Wash Rengøringsspray 100ml

DKK79,00

Vi anbefaler Fleshlight Wash Rengøringsspray til rengøring af din Fleshlight efter brug for at opnå en længere holdbarhed på produktet, men endnu for at sikre en god hygiejne. Det er vigtigt at rense produktet efter brug for at undgå bakteriedannelser. Det er vigtigt at sprayen først bliver påført efter vask, da den virker antibakterielt.

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Her finder du en musthave til dit Fleshlight onaniprodukt, Fleshlight Wash Rengøringsspray er den optimale løsning til at får renset din Fleshlight light ordentligt i bund hver gang den har været brugt. Denne spray benytter sig af det stærke antibakterielle middel Triclosan som angriber bakterierne og sikre dig et rent og hygiejnisk stykke sexlegetøj hver gang.

Denne rengøringsspray til sexlegetøj virker også til andet sexlegetøj end kun Fleshlights.

Måden den bruges på er at skylle legetøjet grundigt både indvendigt og udvendigt med varmt vand efter hver brug, herefter påføres en god mængde af rengøringsmidlet, og så stilles produktet til at tørre et sted med god ventilation.

Fleshlight Wash Rengøringsspray kan bruges til både latex og silikone og indeholder ikke alkohol, er ikke irriterende overfor din hud og er ikke fedtet af arbejde med.

 

Brand

Fleshlight

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.