SPAR 20%

HAPPY LOKY FJERNSTYRET TRUSSEVIBRATOR

kr.299,00

-20%

Med en Happy Loky fjernstyret trussevibrator, er du klar til at gå en fræk og pirrende aften i møde, måske tør du overlade fjernbetjening til din partner?

Ikke på lager

Beskrivelse

Skal det være en fræk aften i byen? – Så er en fjernstyret trussevibrator vejen frem. Denne vibrator fra Happy Loky er designet specielt til at ligge i trussen og give dig en virkelig intens nydelse fra de kraftige vibratorer.
Den er lydsvag og derfor også meget diskret, hvis du nu skulle finde på at overlade fjernbetjeningen til din partner imens i er ude og spise eller måske en tur i biffen, for lige at give aftenen det frække præg.
Med en 9 meter rækkevidde kan fjernbetjeningen bruges fra lang afstand og overraskelsen kan komme når som helst. Fjernbetjeningen er let at bruge, og kan let bladre igennem de 10 vibrationsmønstre som vibratoren tilbyder.
Desuden er vibratoren også vandtæt og kan bruges i brusebadet, spabadet eller badekaret.
Vibratoren er genopladelig og er fuldt opladet på under 1 time. Når den lille diskrete vibrator er fuldt opladet, så kan den bruges 90 minutter ved lav intensitet eller 50 minutter på høj intensitet.
OBS: Skal være fuldt opladet inden brug første gang, producenten foreskriver at det kan tage op til 3 timer
  • Lavet af 100% medicinsk silikone
  • 10 forskellige vibrationsmønstre
  • Genopladelig – fuldt opladet på under 1 time via USB med medfølgende kabel
  • Ftalat fri
  • Diskret, larmer ikke mere end en lav samtale.
  • Vandtæt til brug i bad, badekar og spabad.
  • Måler 8 x 4 cm

Brand

Happy Loky

Det super lækre sexlegetøj fra Happy Loky, er sexlegetøj af høj kvalitet og i frækt design. Sexlegetøjet er ptalatfrit og vandtæt. Er fremstillet til kvinder der gerne overlader styringen til en partner. Dette er vibratorerne der virkelig sætter gang i fantasien.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.