Vibratorer

Vibratorer er den ultimative vej til intense og lange orgasmer, og vores store kollektion og udvalg gør det muligt at finde præcis den variant, du er på kig efter. Om du er i et forhold hvor I gerne vil have lidt frækt sexlegetøj med i sengen, eller om du klarer dine orgasmer selv, så har vi vibratorer i mange former, typer og farver og til priser der er til at betale.

Show Filters

Vibrator – Det sikre valg

Som kvinde har man altid et stort udvalg af sexlegetøj. Der er alt fra buttplugs til lingerie og andet frækt udstyr. Men nogle gange kan det godt være rart bare at holde sig til noget, som man med sikkerhed ved er godt: nemlig den gode gamle vibrator. Det er de færreste kvinder, som ikke opnår nydelses ved at bruge vibrator – og så kan den endda både bruges i sengen med en partner eller alene som onanilegetøj. Så i stedet for konstant at lede efter noget nyt og bedre, så lad os holde os til det, som vi rent faktisk ved virker.

Hvilken Vibratorer skal jeg vælge

Selvom man vælger den kendte vibrator, behøver det bestemt ikke være kedeligt! Vibratorer fås nemlig i et væld af designs og former, som vil blive gennemgået.

Vandtætte vibratorer er ikke som sådan en slags vibrator, da denne også fås i forskellige former. Det er langt de fleste kvinder, som har prøvet at onanere i badet – ofte med hjælp fra deres bruserhoved. Bruserhovedet kan dog nu forblive på sin plads. Med en vandtæt vibrator er det nemlig nemt at opnå nydelse i badet – og som ekstra fordel kan den nemt bruges i soveværelset også.

Hvis man leder efter virkelig at blive stimuleret og opnå orgasmer, skal man gå efter en magic wand. De ofte lidt større end den normale vibrator, men det er altså fordi den også er mere kraftfuld – og det skulle eftersigende give nogle rigtig gode orgasmer.

Hvis man gerne vil prøve noget helt nyt, skal man prøve et vibratoræg. Det er en trådløs vibrator formet som et lille æg, som man skal putte op i sin skede, hvor den så vil vibrere. Ofte kan den også være fjernstyret – og det er her, man virkelig kan få det sjovt med den. Man kan nemlig putte den op og så for eksempel tage på restaurant. Det er altså bare frækt – når man så endelig kommer hjem, vil man nemlig være helt klar til sex efter at være blevet pirret i flere timer.

Som et sidste forslag har vi rabbit vibratoren. Den er populær, da den både stimulerer indvendigt og udvendigt. Man kan forklare det ved, at det er en form for vibrerende dildo med en udvendig vibrator, som rammer klitoris perfekt. Helt klart enhver kvindes drøm!

G-punktet eller klitoris

Når man bruger en vibrator eller anden form for sexlegetøj, er det naturligvis fordi, man ønsker at opnå nydelse. Men hvis man eksempelvis har svært ved at opnå den nydelse, kan det være en god idé at fokusere på enten g-punktet eller klitoris, som er det ultimative nydelsessted.

G-punktet er inde i skeden, så derfor skal man vælge en vibrator eller dildo, som rammer det sted inde i skeden – og altså ikke bare giver nydelse udenpå. Man kan med fordel vælge en vibrerende dildo, men der findes faktisk også bare vibratorer, der forsøger at ramme g-punktet, hvis man ikke kan lide idéen om en dildo. Ofte vil man også opleve, at der faktisk er nogle vibratorer som er lavet specifik til at ramme g-punktet – det kan for eksempel være, at de er lavet i et materiale, så de let kan bøjes.

Klitoris er lidt nemmere at ramme og ofte den letteste måde at opnå en orgasme på. Her dur langt de fleste udvendige vibratorer, da det er der klitoris er. Men igen er det faktisk også her lavet specielle designs til at ramme klitoris bedst muligt, så man opnår maksimal nydelse.

God fornøjelse og husk glidecremen.