ID JUICY VANDBASERET GLIDECREME BUBBLEGUM 12ML

kr.17,75

Virkelig lækker vandbaseret glidecreme med smag.
Glidecremen kan bruges både sammen med kondomer og andet sexlegetøj, da det er vandbaseret.
Cremen er sukkerfri og har derfor 0 kalorier.
Farven er klar og den klistre ikke.
Fåes i flere smagsvarianter: Wild Cherry, Pina Colada, Bubblegum, Watermelon, Passion Fruit, Strawberry & Kiwi og Cool Mint.

Ikke på lager

Beskrivelse

Der er en helt særlig grund til at ID Juicy glidecreme er de førende inden for glidecreme. De ser både indbydende ud og smager helt fantastiske.

Prøv den lækre ID Juicy Lube vandbaseret glidecreme, i lige netop den smag I har lyst til og oplev hvordan ID Juicy Lubes kan gøre jeres sexleg endnu mere fræk, når jeres kreativitet får frit spil. Påfører glidecremen på hinandens intime steder og lad tungen gå på opdagelse. Gør det med god samvittighed da produktet er både sukker- og kaloriefrit. ID Juicy Lubes kan bruges både sammen med kondomer og andet sexlegetøj, da den er vandbaseret. Så slip fantasien løs.
ID Juicy Lube får i flere smagsvarianter: Wild Cherry, Pina Colada, Bubblegum, Watermelon, Passion Fruit, Strawberry & Kiwi og Cool Mint.

Brand

ID Juicy Lube

Der er en helt særlig grund til at ID Lubricants er et af de førende mærker indenfor glidecreme - ID Juicy. Glidecremene kan bruges sammen med sexlegetøj af alle materialer. De føles silkebløde mod huden og gør nydelsen ekstra stor, Nautii.dk har valgt at føre deres Juicy Lubes serie, der alle er vandbaserede, sukkerfrie, har nul kalorier og en dejlig smag. De henvender sig både til kvinder og mænd, til alene leg og leg med en partner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.