SLOW SEX NIPPLE PLAY GEL 10 ML
kr.114,00 kr.104,00 Tilføj til kurv
SPAR 9%

SLOW SEX NIPPLE PLAY GEL 10 ML

kr.104,00

-9%

Slow Sex Nipple Play Gel er en gel fra serien Slow Sex.

Serien omfatter produkter til intim pleje, som øger nydelsen fra første kys til sidste kærtegn

Gelen vil med dens kølende effekt, kombineret med en lille metallisk applikator, give dig kuldegysninger der vil sætte gang i fantasien, når den påføres dine varme brystvorter

– Kølende effekt
– Fristende kokossmag
– Kan kysses af og overføres til andre intime steder
– 10 ml

På lager

Beskrivelse

Slow Sex Nipple Play Gel er en gel fra serien Slow Sex. Serien omfatter produkter til intim pleje, som øger nydelsen fra første kys til sidste kærtegn.

I en verden, hvor menneskelig interaktion ofte er virtuel og hvor livet af og til køre i højeste gear, er Slow Sex en invitation til at give slip og fokusere på nydelse. En opfordring til at tage det stille og roligt.

Læg dine forestillinger til side, for Slow Sex opfordre alle til at bruge tid på at opdage skjulte fornøjelser, at udforske mere og at nyde hvad der måtte komme af fantastisk og ophidsende leg.

Gelen vil med dens kølende effekt, kombineret med en lille metallisk applikator, give dig kuldegysninger der vil sætte gang i fantasien, når den påføres dine varme brystvorter.

Påfør et tyndt lag på brystvorten og lad legen begynde.

Gelen kan kysses af og den kølende effekt overføres til andre intime steder, hvor læberne rammer.

Slow Sex baner vejen for at du kan nå et klimaks hvor nydelsen er helt i top

Boost dens kølende effekt ved at putte gelen i køleskabet et par minutter før brug.

En kombination af naturlige ingredienser og patenterede molekyler gør at du kan give fantasien frit spil og lade legen udvikle sig.

Red planeten ved at dyrke sex!. Emballagen er lavet af aluminium, glas, papir og meget lidt plast, i en rejsevenlig størrelse

Brand

Bijoux indiscrets

Bijoux Indiscrets er et firma der producerer bla. produktet Slow Sex, der omfatter produkter til intim pleje og erotisk leg, som øger nydelsen fra første kys til sidste kærtegn. Bijoux Indiscrets produkter er skabt til at pirrer dine og din partners sanser. De ønsker at vi som mennesker skal nyde livet og hinanden, give slip på bekymringer og give os hen til nydelse. Nautii.dk har valgt at føre et udvalg af deres produkter, for at du kan få det bedste ud af dine/jeres intime leg. Kan benyttes af både mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.