JAMYJOB ASS EXPERIENCE MASTURBATOR
JAMYJOB ASS EXPERIENCE MASTURBATOR
DKK199,00 DKK179,00 Tilføj til kurv
SPAR 10%

JAMYJOB ASS EXPERIENCE MASTURBATOR

DKK199,00 DKK179,00

-10%

Med denne JAMYJOB ASS EXPERIENCE MASTURBATOR får du et dejligt stykke legetøj til at simulere en god gang fræk analsex. Produktet er fremstillet af TPR som føles ligesom ægte hud og giver dig en dejlig oplevelse af.

Som det er ved analsex, er hullet rimelig stramt og gør det meget intenst at bruge, men samtidig også en rigtig dejlig følelse. Dette produkt kan bruges flere gange og skal blot rengøres efter brug. Vi anbefaler som altid ved bruge at onaniprodukter til mænd at benytte en vandbaseret glidecreme til at gøre fornemmelsen endnu dejligere.

(1 kundeanmeldelse)

På lager

Beskrivelse

JAMYJOB ASS EXPERIENCE MASTURBATOR er den perfekte analsex simulator til dig som gerne vil bringe en ekstra dimension ind i din personlige forkælelse, eller til parret som ønsker at bringe lidt mere leg ind i akten, og kan bruge denne analsex simulator til forespillet, eller som erstatning for “the real deal” da ikke alle synes det er lige rart.

Legetøjet er pakket ind i en fast beholder, som gør det egnet til at blive smidt i kufferten når i skal på ferie, eller bare ned i tasken til en tur i skoven. Indlægget er lavet af TPR og giver en dejlig fornemmelse af blød hud, krydret med at det strammer godt om penis giver det en dejlig fornemmelse.

For at produktet skal holde længst muligt, anbefaler vi at det bliver vasket efter hver gang det er blevet brugt, og har du fået udløsning i legetøjet er indlægget lige til at tage ud og vaske.

Desuden anbefales det at der bruges en vandbaseret glidecreme før du føre penis ind i legetøjet.

Brand

Jamyjob

JamyJob er mastubatore til mænd. produceret af lækkert TPR der føles som ægte hud og giver en rigtig dejlig fornemmelse. JamyJob har sørget for at produktet er pakket i et lækkert hylster, der gør at den er nem at have med sig rundt og udformningen gør at rengøringen er enkel. JamyJob mastubator til mænd, er en oplevelse at bruge til onani, uanset om du er  alene eller sammen med en partner, hvor den kan indgå som en del af en fræk og fantasifuld sexleg.

1 anmeldelse af JAMYJOB ASS EXPERIENCE MASTURBATOR

  1. Hello World! https://helloworld.com?hs=a4ea59f565dc2518bdb00e83a20f64dc&

    8u5m7k

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.