JAMYJOB MOUTH POWER MASTURBATOR
JAMYJOB MOUTH POWER MASTURBATOR
kr.199,00 kr.179,00 Tilføj til kurv
SPAR 10%

JAMYJOB MOUTH POWER MASTURBATOR

kr.179,00

-10%

Så er det nu du kan forkæle dig selv med et helt legendarisk blowjob. Med Jamyjob mouth power masturbator får du et produkt i høj kvalitet som er formet til at lade fantasien om det dejlige våde blowjob løbe frit. Det anbefales at smøre først med en vandbaseret glidecreme.

På lager

Beskrivelse

Hvem har ikke prøvet at man lige mangler noget til at forkæle sig selv, fordi daten ikke blev til noget? Dette onaniprodukt er formet som en mund og styrker fantasien om at få det dejlige blowjob inden man skal sove.

Jamyjob Mouth Power masturbator kan blive din bedste ven, inden brug tilføres en gang vandbaseret glidecreme, og så kan du pirre og forkæle dig selv som du ikke har prøvet før.

Produktet rengøres let efter brug, det anbefales du tager sleevet ud af beholderen og vasker den med varmt vand og sæbe, og efterfølgende spraye med en legetøjsrens.

Du får den i en diskret beholder så den ikke vækker nogen unødig opsigt og roligt kan pakke den ned i kufferten eller i rejsetasken.

 

 

Brand

Jamyjob

JamyJob er mastubatore til mænd. produceret af lækkert TPR der føles som ægte hud og giver en rigtig dejlig fornemmelse. JamyJob har sørget for at produktet er pakket i et lækkert hylster, der gør at den er nem at have med sig rundt og udformningen gør at rengøringen er enkel. JamyJob mastubator til mænd, er en oplevelse at bruge til onani, uanset om du er  alene eller sammen med en partner, hvor den kan indgå som en del af en fræk og fantasifuld sexleg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.