SPAR 19%

ANAL FANTASY INFLATABLE SILICONE PLUG

kr.299,00

-19%

Hvis du allerede mestre kunsten anal-sex, så er Anal Fantasy Inflatable Silicone Plug lige hvad du har brug for, for at tage din anale leg på nye eventyr.

Den oppustelige silikone plug, udvide din bagerste indgang til nye ekstremer. Den oppustes nemt med blot et par klem på pumpekuglen og fylder din anus med tyk stimulation.

Fylde dig selv ud med Inflatable Silicone Plug under anden seksuel leg. Mærk hvordan du både opnår en hårdere erektion og at du kommer kraftigere.

– Fremstillet i Elite silikone
– Fri for ftalat
– Allergivenlig
– Rengøres efter brug med varmt vand og Toy Cleaner
– Medfølger:

  • 2 finger-covers
  • anal glidecreme
  • desensibiliserende creme
  • toy cleaner

Ikke på lager

Beskrivelse

Hvis du allerede mestre kunsten anal-sex, så er Anal Fantasy Inflatable Silicone Plug  lige hvad du har brug for, for at tage din anale leg på nye eventyr.

Med en afrundet spids til sikker og lettere indføring, kan den oppustelige silikone plug, udvide din bagerste indgang til nye ekstremer. Den oppustes nemt med blot et par klem på pumpekuglen og fylder din anus med tyk stimulation. Prøv af fylde dig selv ud med Inflatable Silicone Plug under anden seksuel leg og mærk hvordan du både opnår en hårdere erektion og at du kommer kraftigere.

Tillad dig selv at gå ind i en verden med anal-leg……..mulighederne for seksuel nydelse er uendelige.

Er fremstillet i Elite silikone, der er ftalatfri, allergivenligt og kan bæres hele dagen, for en stimulering der bare giver og giver.

Når legen slutter skal den rengøres med den inkluderede Refresh Toy Cleaner og varmt vand.

Hver Anal Fantasy æske indeholder:

  • 2 finger-covers
  • anal glidecreme
  • desensibiliserende creme
  • toy cleaner

Brand

Pipedream

Pipedream er en af de førende producenter af sexlegetøj, fra USA. Deres sortiment indeholder en bred vifte af produkter af høj kvalitet og funktionalitet. Altid i lækkert design og materiale. Nautii.dk har valgt at føre nogle lækre produkter fra serien til analsex. Kan bruges både af mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.