SPAR 22%

TENGA DEEP THROAT CUP

kr.85,00

-22%

Forkæl dig selv eller din partner med et virkelig dybt blowjob med denne lækre deep throat blowjob simulator fra Tenga med sin unikke form og vakum teknologi.

Ikke på lager

Beskrivelse

Tenga Deep Throat Cup er lavet for at simulere at få et blowjob helt til roden. Med sin unikke vakum teknologi kan du selv stille på hvor intens penis skal stimuleres ved brug. Et virkelig højkvalitetsprodukt som vil tage forkælelsen op på et helt nyt niveau.

Produktet er som de øvrige Tenga onaniproduktet beregnet til at være et engangsprodukt, men hvis du renser sleevet ordentligt og benytter dig af glidecreme ved brug, har vi erfaringer med at det kan holde til at blive brugt op til 10 gange.

For at forøge produktets levetid, skal det vaskes af efter brug hvert gang, og ved brug anbefaler vi på det kraftigste at der bruges en vandbaseret glidecreme, for at forøge nydelsen og levetiden på produktet. Det er let at rengøre efter brug da man blot tager sleevet ud af koppen.

Der medfølger glidecreme til produktet, dog anbefaler vi at supplere op med noget ekstra.

Brand

Tenga

Tenga er et innovativt firma der producerer mastubatore til mænd, af høj kvalitet og til en god pris. Tenga vil gerne revolutionere vores måde at tænke mastubatore på. Ikke som noget kinky, men som noget der kan gøre nydelse tilgængeligt også hvis du er alene om opgaven. Deres design er enkelt og lækkert og du kan nemt transporterer den med dig i tasken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.