SPAR 6%

PRETTY LOVE INDULGENCE PURPLE

kr.499,00

-6%

En fjernstyret vibrator fra Pretty Love som er lavet til at stimulere på vaginalt og på klitoris ved samleje, og er dermed det perfekte legetøj til par!

Ikke på lager

Beskrivelse

Pretty Love indulgence er lavet af de aller bedste materialer med henblik på at forkæle begge parter ved samleje, men kan dog også bruge alene både til vaginal stimulering, stimulering af klitoris men også analt, eller analt og vaginalt på samme tid på grund af fleksibiliten.

Vibratoren har 30 forskellige vibrationsmønstre og er med 2 forskellige vibratorer i hver sin ende af legetøj, sikre en kraftig og stimulerende følelse når du først tænder for den.
Der er også indbygget genopladeligt batteri som skal oplades via den oplader som følger med. Det tager ca 1 time for fuld opladning og det giver så ca 90 minutters leg.

Indulgence er lavet af de bedste materialer, de er af 100% silikone som er ftalat fri.

Brand

Pretty Love

Pretty Love fremstiller deres produkter i Kina og er i den høje ende når vi taler kvalitet. Produkterne er fremstillet i en lækker silikone og er nemme at rengøre. Pretty Love´s sexlegetøj henvender sig til både mænd, kvinder og par, der er noget for enhver smag og til alle erogene zoner. Serien indeholder både anal plugs med/uden vibrator, klitoris stimulator, vibrator med og uden fjernbetjening og flere andre produkter. Alle i et lækkert og frækt design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.