SPAR 5%

SLOW SEX KLITORIS CREME 10 ML

kr.189,00

-5%

Slow Sex Clitoral Balm er en creme til brug på klitoris.
Påfør en lille mængde direkte på klitoris og masser forsigtigt.
Du vil i løbet af få sekunder begynde at mærke dens varmende effekt.
Lad legen begynde og slip fantasien løs.

– Opvarmende effekt
– Stimulerer klitoris
– Hurtig absorberende
– Orgasme forstærker
– Smag af kokosnød

Ikke på lager

Beskrivelse

Slow Sex Klitoris creme er et af vores produkter fra serien Slow Sex. Serien af produkter er til intim pleje, der fremmer ægte nydelse fra fra første kys til sidste kærtegne.

I en verden, hvor menneskelig interaktion ofte er virtuel, hvor livet til tider løber afsted, er Slow Sex en invitation til at give slip på al stress og jag, og give dig hen til nydelse.

Læg dine forestillinger til side, for Slow Sex opfordre alle til at bruge tid på, at opdage skjulte fornøjelser, at udforske mere og at nyde hvad der måtte komme af fantastisk og ophidsende leg.

Slow Sex baner vejen for at du kan nå et klimaks hvor nydelsen er helt i top.

Der er ikke nogle grænser for fantasien, ved brug af Slow Sex Clitoral Balm, da den er lavet med en kombination af naturlige ingredienser og patenterede molekyler.

Påfør en lille mængde direkte på klitoris og masser forsigtigt. Du vil i løbet af få sekunder begynde at mærke dens varmende effekt. Lad legen begynde og slip fantasien løs.

Red planeten ved at dyrke sex!. Emballagen er lavet af aluminium, glas, papir og i en rejsevenlig størrelse.

Brand

Bijoux indiscrets

Bijoux Indiscrets er et firma der producerer bla. produktet Slow Sex, der omfatter produkter til intim pleje og erotisk leg, som øger nydelsen fra første kys til sidste kærtegn. Bijoux Indiscrets produkter er skabt til at pirrer dine og din partners sanser. De ønsker at vi som mennesker skal nyde livet og hinanden, give slip på bekymringer og give os hen til nydelse. Nautii.dk har valgt at føre et udvalg af deres produkter, for at du kan få det bedste ud af dine/jeres intime leg. Kan benyttes af både mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.