SLOW SEX SILIKONEBASERET KROPSMASSAGE GEL 50 ML

SLOW SEX SILIKONEBASERET KROPSMASSAGE GEL 50 ML

kr.249,00

Slow Sex Full Body Massage, fra serien Slow Sex, er en silikonebaseret kropsmassage gel.
Serien omfatter produkter til intim pleje, som øger nydelsen fra første kys til sidste kærtegn

– Fuldkrops silikonebaseret massagegel
– Kan bruges på intime områder
– Langvarig glideeffekt
– Lækker duft af kokos
– 50 ml

På lager

Beskrivelse

Slow Sex Full Body Massage, fra serien Slow Sex, er en silikonebaseret kropsmassage gel. Serien omfatter produkter til intim pleje, som øger nydelsen fra første kys til sidste kærtegn.

I en verden, hvor menneskelig interaktion ofte er virtuel og hvor livet af og til køre i højeste gear, er Slow Sex en invitation til at give slip og fokusere på nydelse. En opfordring til at tage det stille og roligt.

Læg dine forestillinger til side, for Slow Sex opfordre alle til at bruge tid på at opdage skjulte fornøjelser, at udforske mere og at nyde hvad der måtte komme af fantastisk og ophidsende leg.

Slow Sex baner vejen for at du kan nå et klimaks hvor nydelsen er helt i top.

Denne silikonebaseret kropsmassage gel, kan bruges overalt, også på intime områder. Brug din krop som massage værktøj og lad dit bryst eller dine baller glide hen over din partners krop. Mærk hvordan i begge opnår ekstra nydelse og ophidselse ved at være tæt og udforske hinandens hemmelige steder.

Indeholder en kombination af naturlige ingredienser og patenterede molekyler.

Red planeten ved at dyrke sex!. Emballagen er lavet af aluminium, glas, papir og meget lidt plast, i en rejsevenlig størrelse

Brand

Bijoux indiscrets

Bijoux Indiscrets er et firma der producerer bla. produktet Slow Sex, der omfatter produkter til intim pleje og erotisk leg, som øger nydelsen fra første kys til sidste kærtegn. Bijoux Indiscrets produkter er skabt til at pirrer dine og din partners sanser. De ønsker at vi som mennesker skal nyde livet og hinanden, give slip på bekymringer og give os hen til nydelse. Nautii.dk har valgt at føre et udvalg af deres produkter, for at du kan få det bedste ud af dine/jeres intime leg. Kan benyttes af både mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.