Anal/prostata sexlegetøj

Anal/prostata sexlegetøj til mænd. Om du er novice eller øvet ud i den anale leg, det spiller ingen rolle, vi har legetøjet der kan bruges både af nybegyndere og øvede. Har du aldrig prøvet at få stimuleret dit mandlige P-punkt i anus, så skal du prøve det. Brug en god anal glidecreme og giv dig/jer tid og nyd den intense nydelse.

Show Filters

Anal sexlegetøj til ham

Hvis sexlivet skal udforskes med en ny dimension, er det rigtig dejligt at dyrke analsex. Og som mand, har du din prostata, som ved stimulering kan give dig en helt ny og anderledes orgasmeoplevelse.

Hvis du er nybegynder, kræver ringmusklen omkring anus, lidt kærligt forarbejde i langsomt tempo, for at det bliver en god og dejlig oplevelse. Til det formål, har vi legetøj i alle mulige afskygninger. Legetøjet kan bruges til at træne med, pirre med, onanere med, men kan også være ’den tredje part’, når du og din partner har sex.

En buttplug som sidder og pirrer anus, mens du også bliver stimuleret på din penis, gør den seksuelle oplevelse større, da endnu et meget erogent område på kroppen bliver stimuleret.

En vibrator kan få musklerne til at slappe helt af, og give en vidunderlig følelse. Der er udviklet særlige anus vibratorer, som har et knæk yderst, for at den let kan nå prostata. Anal vibratorer har en typisk en bund, i form af en kugle, en stor ring eller lignende, for at vibratoren ikke skal kunne forsvinde op i kroppen. Vi anbefaler at du fortrinsvist bruger disse.

 

Anal sexlegetøj til ham – hvad skal jeg vælge?

Anal sexlegetøj er en jungle for mange mænd. Men det betyder, at du har rigtig mange muligheder for at blive stimuleret analt. Vores udvalg i anal sexlegetøj omfatter anal perler, anal dildo, anal vibrator, butt plug, douche og anale træningssæt. Det betyder, at du har en verden af muligheder for at blive stimuleret analt. Enten bare omkring anus, hvor der sidder mere end 1000 erogene zoner, men især inde i anus, hvor der sidder ca. 4000 erogene zoner på en mand!

Se guiden med Analsex for begyndere

Husk endelig glidecremen. God fornøjelse