Anal sexlegetøj

Om du er novice eller øvet ud i analsex, så har vi anal sexlegetøj der passer. En af vores mindre butt plugs eller anal plugs er et godt sted at starte, hvis du er ny ud i denne leg. Er du øvet har vi et bredt udvalg af både anal-vibratorer og andet godt. Husk altid god hygiejne, en god glidecreme og lige så vigtigt, giv dig god tid.

Show Filters

Anal sexlegetøj til kvinder

Hvis sexlivet skal udforskes med en ny dimension, er det rigtig dejligt at dyrke analsex.

Hvis du er nybegynder, kræver ringmusklen omkring anus, lidt kærligt forarbejde i langsomt tempo, for at det bliver en god og dejlig oplevelse. Til det formål, har vi legetøj i alle mulige afskygninger. Legetøjet kan bruges til at træne med, pirre med, onanere med, men kan også være ’den tredje part’, når du og din partner har sex.

En buttplug, som sidder og pirrer anus, mens din elsker har penis inde i skeden, gør den seksuelle oplevelse større og mere intens, da endnu et meget erogent område på kroppen bliver stimuleret. Buttpluggen vil også kunne mærkes af manden, der vil opleve, at skeden føles strammere.

En vibrator kan få musklerne til at slappe helt af, og giver en vidunderlig følelse. Der er udviklet særlige anus vibratorer, som har en lidt større bund, i form af en kugle, en stor ring eller lignende, for at vibratoren ikke skal kunne forsvinde op i kroppen. Vi anbefaler at du fortrinsvist bruger disse.

Med lidt øvelse kan du opnå anal orgasme, som er en helt fantastisk følelse. Prøv dig frem, og husk nu at bruge rigeligt med glidecreme.

Se guiden med Analsex for begyndere