SPAR 30%

BASIX FAT BOY DILDO MED KLUNKER 18 CM

kr.229,00

-30%

Vil du gerne have muligheden for at forkæle dig selv med en dildo af høj kvalitet, så skal du prøve denne 18 cm lange dildo fra BASIX som er lavet i højkvalitets gummi som er både latex fri. Desuden er dildoen 5 cm tyk, så den kan give de fleste en dejlig følelse af at blive fyldt godt ud.

Ikke på lager

Beskrivelse

Her finder du en dildo i høj kvalitet som er fri for latex, ftalater og god til folk med allergi for disse ting. Størrelsen på dildoen er lidt over den gennemsnitlige danske penis og kan forkæle dig. Dildoen føles utroligt naturtro og du vil ikke blive skuffet når du tager den med i sengen eller i badet.

Kombinere du dildoen med en dejlig vandbaseret glidecreme, så vil din give dig mange pirrende og legefulde stunder. Og vedligeholder du den med grundig rengøring efter brug, kommer den til at holde længe.

Størrelsen på BASIX FAT BOY Dildoen er 18cm lang og Ø 5,5 cm.

Brand

Pipedream

Pipedream er en af de førende producenter af sexlegetøj, fra USA. Deres sortiment indeholder en bred vifte af produkter af høj kvalitet og funktionalitet. Altid i lækkert design og materiale. Nautii.dk har valgt at føre nogle lækre produkter fra serien til analsex. Kan bruges både af mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.