Dildoer

Få din nye Dildo her

Dildoer er uden tvivl den mest udbredte type sexlegetøj til kvinder. Er du til en lang eller en kort dildo? Skal den være tyk eller tynd? Vi har dildoer i alle størrelser og former i høj kvalitet og lave priser. Ønsker du at udvide din samling af erotiske produkter og  sexlegetøj endnu mere, tag et kig på vores tilbehør også.

Show Filters

Dildo

Dildo – Hvilken en skal jeg vælge?

En dildo og en vibrator ligner til forveksling hinanden, dog med den lille forskel, at en vibrator altid har en funktion, hvor den kan vibrere eller på anden måde bevæge sig.
Dildoer derimod, er helt uden vibrationer. Dildolegetøjet går også under betegnelsen, en dong.

Typer af dildoer?

Dildoer findes i mange varianter. De velkendte naturtro penisformer, ny-designede modeller og kunstfærdigt udformede eller udsmykkede aflange genstande af forskellige materialer. Når dildoen ikke skal indeholde elektronik, er der større mulighed for at bruge forskellige materialer, og som regel har de en meget lang holdbarhed. For eksempel har vi et udvalg af dildoer af gummi, medicinsk silikone, Fanta Flesh®, glas og stål. Desuden findes de også lavet af sten, rav og træ

Dildo – Standardlængde

En dildo kan fås i længden 15 – 35 cm. En standarddildo er ca. 18 cm. og det er da også den længde, de fleste vælger.

Dildoer af gummi og Fanta Flesh® er de mest populære. De fås i alle størrelser og farver, men langt de fleste dildoer af gummi eller Fanta Flesh® er udformet, som en realistisk penis. Så hvis du godt kan lide, at følelsen af en penis i din vagina bør du vælge denne form for dildo. Fanta Flesh® dildoer er af mærket King Cock©, som er et af vores absolut mest anbefalede produkter. Det skyldes, at disse dildoer er utroligt lækre og fås i alle størrelser og som hovedregel i naturfarve, sort og gennemsigtig. En dildo fra King Cock© fås desuden med boller, sugekop, fjernbetjening og sprøjtefunktion. Vælg først og fremmest den størrelse, som du ønsker og vælg derefter om du f.eks. ønsker, at dildoen skal have sugekop, så du kan tage den med i badet.

En anden dildo, som vi anbefaler, er af mærket Mr. Intense©. Mr. Intense© dildoer er ligeledes utroligt naturtro og fås også i alle størrelser og farver og med flere forskellige funktioner.

Når du skal vælge dit dildolegetøj, anbefaler vi, at du prøver nogle forskellige materialer, da de hver især kan give en helt særlig oplevelse. Det giver dig også forskelligt legetøj at vælge imellem, når du skal onanere eller lege med din partner.

Dildoer for alle?

Ja – alle kan bruge en dildo uanset alder. Og en dildo kan både bruges til at øve sig med, til at finde ud af, hvad du godt kan lide, til at onanere med, til forspil og til sexlege. Legetøjet er et absolut must for enhver kvinde, der holder af seksuelle oplevelser.

Rigtig god fornøjelse med din kommende dildo!