JAMYJOB VAGINA MASTURBATOR
JAMYJOB VAGINA MASTURBATOR
kr.199,00 kr.179,00 Tilføj til kurv
SPAR 10%

JAMYJOB VAGINA MASTURBATOR

kr.179,00

-10%

Med JAMYJOB VAGINA MASTURBATOR får du her et højt kvalitets onaniprodukt. Sleevet er lavet i et lækkert naturtro materiale som giver en dejlig følelse ved brug, der skal blot tilføjes noget vandbaseret glidecreme. Onaniproduktet er diskret, og kan bruges af mænd alene eller af par som en del af forspillet.

På lager

Beskrivelse

Hvem har ikke prøvet at man lige mangler noget til at forkæle sig selv, fordi daten ikke blev til noget? Dette onaniprodukt er formet som en vagina, og giver dig en meget naturtro oplevelse.

JAMYJOB VAGINA MASTURBATOR kan blive din bedste ven, inden brug tilføres en gang vandbaseret glidecreme, og så kan du pirre og forkæle dig selv som du ikke har prøvet før.

Produktet rengøres let efter brug, det anbefales du tager sleevet ud af beholderen og vasker den med varmt vand og sæbe, og efterfølgende spraye med en legetøjsrens.

Du får den i en diskret beholder så den ikke vækker nogen unødig opsigt og roligt kan pakke den ned i kufferten eller i rejsetasken.

Brand

Jamyjob

JamyJob er mastubatore til mænd. produceret af lækkert TPR der føles som ægte hud og giver en rigtig dejlig fornemmelse. JamyJob har sørget for at produktet er pakket i et lækkert hylster, der gør at den er nem at have med sig rundt og udformningen gør at rengøringen er enkel. JamyJob mastubator til mænd, er en oplevelse at bruge til onani, uanset om du er  alene eller sammen med en partner, hvor den kan indgå som en del af en fræk og fantasifuld sexleg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.