MINI LUV PLUG FRA FETISH FANTASY GULD
kr.279,00 kr.179,00 Tilføj til kurv
SPAR 36%

MINI LUV PLUG FRA FETISH FANTASY GULD

kr.179,00

-36%

Fetish Fantasy Gold Mini Luv Plug, er en lækker og elegant anal plug.

Det anodiserede metal den er fremstillet i er glat, ikke porøst og sikkert for kroppen.

Den tynde afrundede spids er velegnet for begyndere og letter indsættelsen, mens den brede krystal udsmykkede base, sikre sikker og nem fjernelse.

På lager

Fetish-Fantasy

Beskrivelse

Fetish Fantasy Gold Mini Luv Plug, er en lækker og elegant anal plug.

Det anodiserede metal den er fremstillet i er glat, ikke porøst og sikkert for kroppen. Den tynde afrundede spids er velegnet for begyndere og letter indsættelsen, mens den brede krystal udsmykkede base, sikre sikker og nem fjernelse. Dette hygiejniske materiale er også perfekt til lidt vandbaseret temperatur leg og den er så lille at du kan have den med dig. Når den er indsat, er det eneste din elsker vil se, den smukke krystalbase, der glimter.

For fetish par der kræver det allerbedste, præsenterer vi stolt Fetish Fantasy Gold, den udsøgte nye samling af premium fetish must-haves. Denne moderne linje med dristige egenskaber har karakteristiske designs, sofistikeret styling og er skabt til at begejstre.

Brand

Fetish Fantasy

Fetish Fantasy er en firma der producerer kvalitets sexlegetøj til den lidt mere udforskende verden indenfor sexleg. Så er du fetish fan, så er dette brand bestemt noget for dig. Hos Nautii.dk har vi valgt at føre en af deres fjernstyrede vibrator, butt plugs og et af deres bondagesæt. Alle produkter er i høj kvalitet og vil give dig og din partner muligheden for at bruge fantasien i jeres sexleg.
Fetish-Fantasy

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.