SUPERDILDOEN EDGAR STILMULERING 3 STEDER

SUPERDILDOEN EDGAR STILMULERING 3 STEDER

kr.129,00

Stimuler dig selv tre steder – på en gang! Edgar er vibratoren og dildoen der både servicerer dig vaginalt, analt og på og omkring klitoris. Bløde allergivenlige materialer, skabt til den kræsne kvinde.

På lager

Beskrivelse

Dildoen Edgar – stimulering 3 steder –  er produceret af firmaet Pretty Love, og det er en vidunderlig vibrator og dildo. Du kan stimulere dig selv både analt og vaginalt, samtidig med din klitoris også får en kildrende omgang.

Edgar er din nye bedste ven, den er blød, allergivenlig og vil ikke skuffe den kræsne kvinde. Designet er lækkert, Edgar er super indbydende og så den er fremstillet i bløde materialer.

Pretty Love fremstiller deres produkter i EU, og er i den høje ende når vi taler kvalitet.

Brand

Pretty Love

Pretty Love fremstiller deres produkter i Kina og er i den høje ende når vi taler kvalitet. Produkterne er fremstillet i en lækker silikone og er nemme at rengøre. Pretty Love´s sexlegetøj henvender sig til både mænd, kvinder og par, der er noget for enhver smag og til alle erogene zoner. Serien indeholder både anal plugs med/uden vibrator, klitoris stimulator, vibrator med og uden fjernbetjening og flere andre produkter. Alle i et lækkert og frækt design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.