SPAR 11%

TENGA DOUBLE HOLE CUP

kr.249,00

-11%

Er du ligesom mange andre mænd, og tænker det kunne være frækt at prøve en trekant, så er dette legetøj lige noget for dig. TENGA DOUBLE HOLE giver dig ikke et, men hele to huller du kan benytte under legen, og de føles vidt forskellige, hvilket er med til at forstærke illusionen om en fræk trekant.

Det ene hul er stramt og intenst imens det andet hul er bliver blidt og pirrende, det skal opleves.

Hvis du ønsker at bruge dette produkt flere gange, skal du af hygiejniske grunde benytte dig af kondom, da rengøring af denne ikke umiddelbart er muligt.

Ikke på lager

Beskrivelse

TENGA DOUBLE HOLE CUP er en spændende og dejlig opfindelse fra Japan. I dette onaniprodukt til mænd finder du 2 huller, The Sweet Side og The Bitter Side. Det er lidt ligesom den gode samvittighed på den ene skulder, og den udfordrende lyst til at udforske på den anden skulder.
The Sweet Side giver dig en blid og pirrende fornemmelse hvor imod The Bitter Side er mere stram og intens.

Når du skifter imellem hullerne, vil du sidde med illusionen om at du er igang med en hed trekant, og blive pirret på mange forskellige måder.

Brand

Tenga

Tenga er et innovativt firma der producerer mastubatore til mænd, af høj kvalitet og til en god pris. Tenga vil gerne revolutionere vores måde at tænke mastubatore på. Ikke som noget kinky, men som noget der kan gøre nydelse tilgængeligt også hvis du er alene om opgaven. Deres design er enkelt og lækkert og du kan nemt transporterer den med dig i tasken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.