TENGA AIR-TECH REGULAR
TENGA AIR-TECH REGULAR

TENGA AIR-TECH REGULAR

DKK249,00

Japanske TENGA har videreudviklet ægget, og ud af det kom der AIR-TECH Koppen, i dette tilfælde en TENGA AIR-TECH REGULAR. Her finder du et onaniprodukt som er lavet i den samme velkendte og bløde silikone som æggene er lavet i, dog krydret med den nye AIR-TECH teknologi, som giver en ekstra intens oplevelse ved at lave vakum inde i koppen når den bliver brugt. I toppen finder du en ventil så du kan indstille hvor kraftigt vakum du ønsker, og dermed også hvor intens følelsen skal være, når du bruger dette onani produkt til mænd.

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

AIR-TECH teknologien fra japanske TENGA, er en revolutionerende teknologi som giver dig en mere realstisk oplevelse ved brug af disse onani produkter til mænd. Hvis du allerede har prøvet et af æggene fra TENGA, vil denne AIR-TECH Regular onani “kop” ikke skuffe dig.

Ud over at dette produkt kan bruges mange flere gange end æggene, op mod 10 gange flere gange, gør air-tech teknologien med sin vakum-effekt at penis bliver mere stimuleret. TENGA AIR-TECH REGULAR er lavet i den samme dejlige bløde silikone som du også genkender fra æggene. Når man kombinere mønsteret som sidder indvendigt med vakum fra den nye teknologi, giver det en helt ubeskrivelig oplevelse af nydelse.

For at forøge produktets levetid, skal det vaskes af efter brug hvert gang, og ved brug anbefaler vi på det kraftigste at der bruges en vandbaseret glidecreme, for at forøge nydelsen og levetiden på produktet. Det er let at rengøre efter brug da man blot tager sleevet ud af koppen.

Der medfølger glidecreme til produktet, dog anbefaler vi at supplere op med noget ekstra.

Brand

Tenga

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.