Tenga Egg Clicker
TENGA EGG CLICKER

TENGA EGG CLICKER

kr.59,00

Ligesom de andre TENGA æg, er TENGA EGG CLICKER også lavet i dejlig blød silikone. Denne version er med knopper indvendigt som masere dejligt på penis når det bliver brugt. Silikonen er utrolig fleksibel, og kan bruges af alle størrelser.

Hvis du gerne vil prøve noget nyt, som kan være med til at løfte legen til et nyt niveau, så skal du bestemt prøve et Tenga Æg, det kan både bruges når man er alene, eller til at forkæle ham med som forspil i legen.

På lager

Beskrivelse

TENGA Håndjob onani æg, er det perfekte legetøj til mænd som gerne vil forkæle sig selv lidt mere end med et regulært handjob, eller til par som en populær “partystarter” hvor manden bliver forkælet lidt ekstra.

TENGA æg er lavet i Japan og er et af det mest populære sexlegetøj. Indvendigt er silikone af høj kvalitet som er lavet i forskellige mønstre, i TENGA Clicker er det mønsteret som du finder inde i silikoneægget med dutter, som massere hele vejen rundt og giver en rigtig dejligt følelse på penis.

For at komme i gang med at bruge ægget skal du blot tage plastikken af æggeskallen og tage silikoneægget ud.
Der medfølger glidecreme som vi anbefaler at man bruger for at få den bedste oplevelse med ægget, det skal blot hældes ned i det lille hul i ægget eller påføres på penis inden ægget trækkes ned over.

Oprindeligt er dette stykke legetøj tænkt som et engangslegetøj, men vi har dog erfaringer med at man sagtens kan bruge ægget op til 5 gange alt efter hvor hård du er ved ægget, hvis man blot vender det på vrangen efter brug, og sørger for at det bliver renset grundigt efter brug – til dette anbefaler vi denne legetøjsrens. Desuden er det en god ide at holde så langt nede på ægget som muligt for ikke at slide unødvendigt på spidsen, som er det svageste sted på ægget.

Brand

Tenga

Tenga er et innovativt firma der producerer mastubatore til mænd, af høj kvalitet og til en god pris. Tenga vil gerne revolutionere vores måde at tænke mastubatore på. Ikke som noget kinky, men som noget der kan gøre nydelse tilgængeligt også hvis du er alene om opgaven. Deres design er enkelt og lækkert og du kan nemt transporterer den med dig i tasken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.