TENGA EGG SILKY
TENGA EGG SILKY

TENGA EGG SILKY

kr.59,00

TENGA EGG silky har et lækkert mønster indvendigt med linjer som går på kryds og tværs der sikre at hele penis hoved og penis bliver pirret og stimuleret ved brug.
Onani æg fra TENGA er lavet i et helt fantastisk blødt silikone som giver en rigtig dejlig følelse ved brug.

Når man først har prøvet et æg fra TENGA forstår man godt at det er et af de mest brugte stykker sexlegetøj i Japan. Ægget kan både bruges hvis man vil forkæle sig selv, eller når man leger med en partner.

På lager

Beskrivelse

TENGA Håndjob onani æg, er det perfekte legetøj til mænd som gerne vil forkæle sig selv lidt mere end med et regulært handjob, eller til par som en populær “partystarter” hvor manden bliver forkælet lidt ekstra.

TENGA æg er lavet i Japan og er et af det mest populære sexlegetøj. Indvendigt er silikone af høj kvalitet som er lavet i forskellige mønstre, i dette tilfælde er det silky der med sine linjer på kryds og tværs inde i ægget, pirrer og stimulere hele penis.

For at komme i gang med at bruge ægget skal du blot tage plastikken af æggeskallen og tage silikoneægget ud.
Der medfølger glidecreme som vi anbefaler at man bruger for at få den bedste oplevelse med ægget, det skal blot hældes ned i det lille hul i ægget eller påføres på penis inden ægget trækkes ned over.

Oprindeligt er dette stykke legetøj tænkt som et engangslegetøj, men vi har dog erfaringer med at man sagtens kan bruge ægget op til 5 gange alt efter hvor hård du er ved ægget, hvis man blot vender det på vrangen efter brug, og sørger for at det bliver renset grundigt efter brug – til dette anbefaler vi denne legetøjsrens. Desuden er det en god ide at holde så langt nede på ægget som muligt for ikke at slide unødvendigt på spidsen, som er det svageste sted på ægget.

Brand

Tenga

Tenga er et innovativt firma der producerer mastubatore til mænd, af høj kvalitet og til en god pris. Tenga vil gerne revolutionere vores måde at tænke mastubatore på. Ikke som noget kinky, men som noget der kan gøre nydelse tilgængeligt også hvis du er alene om opgaven. Deres design er enkelt og lækkert og du kan nemt transporterer den med dig i tasken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.