ANAL FANTASY PLUG PUNTO-P
kr.399,00 kr.189,00 Tilføj til kurv
SPAR 53%

ANAL FANTASY PLUG PUNTO-P

kr.189,00

-53%

Anal Fantasy Plug Punto-P med glat og afrundet ende, der gør indførelsen lettere og en fleksible vinkel, der følger din krops konturer for optimal komfort.

Prøv at fylde dig selv ud med P-Spot plug under anden seksuel leg og du vil opleve hvordan din erektion vil blive hårde end nogensinde før.

– Ftalatfri
– Allergivenlig
– Fleksibel, følger din krops kontur
– Sugekop-base
– Der medfølger:

  • 2 fingerbeskytter
  • Anal desensibiliserende creme
  • Anal glidecreme
  • Refresh Toy Cleaner.

På lager

Beskrivelse

Anal Fantasy Plug Punto-P har en glat og afrundet ende, der gør indførelsen lettere og en fleksible vinkel, der følger din krops konturer for optimal komfort. Den superstærke sugekop-base sikrer, at den ikke glider for langt ind. Prøv at fylde dig selv ud med P-Spot plug under anden seksuel leg og du vil opleve hvordan din erektion vil blive hårde end nogensinde før.

Vores ultra hygiejniske Elite silikone er ftalatfri, allergivenlig og kan derfor benyttes dagen lang , så lad bare fantasien og legen vare ved. Efter brug skal den selvfølgelig rengøres, hvilket kun tager få øjeblikke. Benyt den medfølgende Refresh Toy Cleaner og varmt vand.

Hver Anal Fantasy Boks har et medfølgende 5-delt forberedelsessæt, der hjælper dig til at slappe af under agten og med den efterfølgende rengøring. Sættet indeholder: 2 fingerbeskytter, anal desensibiliserende creme, anal glidecreme og Refresh Toy Cleaner.

Brand

Pipedream

Pipedream er en af de førende producenter af sexlegetøj, fra USA. Deres sortiment indeholder en bred vifte af produkter af høj kvalitet og funktionalitet. Altid i lækkert design og materiale. Nautii.dk har valgt at føre nogle lækre produkter fra serien til analsex. Kan bruges både af mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.