Womanizer Classic 2 - Klitoris Stimulator lilla
Womanizer Classic 2 – Klitoris Stimulator lilla
kr.1.049,00 kr.899,00 Tilføj til kurv
SPAR 14%

Womanizer Classic 2 – Klitoris Stimulator lilla

kr.899,00

-14%

Womanizer Classic 2 – Klitoris Stimulator er en stærk, men næsten lydløs trykbølge-stimulator og forkæler dig med 10 forskellige intensiteter.

Den patenterede Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med nøjagtighed – også i badekarret og bruseren, da den er vandtæt.

Stimuleringsudstyret og udskiftningsudstyret er fremstillet af kropsvenlig silikone til ubekymret fornøjelse.

Inklusive magnetisk ladekabel, opbevaringspose (100% bomuld).

– 10 intensiteter
– Støjsvag
– 148 x 48 x 35 mm.
– Tilbehør: 14 mm og 10 mm.
– Vægt 110 g.
– ABS, PU, silikone.

På lager

Womanizer

Beskrivelse

Den klassiske 2.0!
Womanizer Classic 2 – Klitoris Stimulator er en stærk, men næsten lydløs trykbølge-stimulator og forkæler dig nu med 10 (i stedet for 8) forskellige intensiteter, som komfortabelt kan styres op og ned ved et tryk på en knap (+/-). Den patenterede Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med nøjagtighed – også i badekarret og bruseren, da den er vandtæt. For at sikre en afslappende orgasme slutter Classic 2 tilbage til det laveste niveau med et tryk på en knap (afterglow).

Den praktiske slanke forkælelse er nu udstyret med en Full Soft Touch-overflade, som sikrer en silkeblød hudfølelse. Stimuleringsudstyret og udskiftningsudstyret er fremstillet af kropsvenlig silikone til ubekymret fornøjelse.

Inklusive magnetisk ladekabel, opbevaringspose (100% bomuld).

Produceret vegant med 41% mindre plastemballage.

– 10 intensiteter
– Støjsvag
– 148 x 48 x 35 mm.
– Tilbehør: 14 mm og 10 mm.
– Vægt 110 g.
– ABS, PU, silikone.

Brand

Womanizer

Den tyske producent af Womanizer har, her med sine fantastiske lufttryksvibratorer, givet kvinder muligheden for at opnå de mest fantastiske orgasmer, og endda flere af dem. Dette endda uden berøring, blot ved brugen af pulserende trykbølger. Gennem deres innovative tankegang og deres fokus på design, er det lykkes dem at fremstille disse fantastiske produkter, som ved at anvende en kombination af sug og lufttryk fremkalder intense og kraftige orgasmer. Womanizer er desuden ikke en vibrator der springer i øjnene, som et stykke sexlegetøj, hvis den glemmes på natbordet. Designet er smart, lækkert og anderledes. Da de bruger lufttryk er Womanizer desuden støjsvage og minder på ingen måde om lydniveauet ved en almindelig klitorisvibrator. Læs evt mere om Womanizer her. Overvejelser, før jeg køber min første Womanizer - se her.
Womanizer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.