Indkøbskurv
Vi leverer 1-2 hverdag - diskret og sikkert

Womanizer - Sexlegetøj i verdensklasse

Womanizeren er  blevet kendt på markedet som “orgasmevidunderet” for kvinder – og det er ikke uden grund. Der findes ikke et sammenligneligt stimulusprodukt på markedet, som muliggør multiple orgasmer udelukkende med pulserende trykbølger og uden berøring. Womanizeren er hverken en dildo eller en vibrator, den arbejder uden at berøre klitoris udelukkende med pulserende trykbølger. Og netop denne funktionsmetode gør den så unik og uimodståelig. Se mere i vores shop.

Hvordan virker Womanizeren

Den revolutionerende Pleasure Air™-teknologi har den perfekte balance mellem pulserende og masserende ændringer i lufttrykket uden at røre klitoris. Nyd en ny form for ekstraordinær orgasme – også selvom du aldrig har oplevet en orgasme før.

Tænd for din WOMANIZER og lyt... stilhed.

En sensor sikrer, at din WOMANIZER kun aktiveres, når den møder din hud. Indtil da vil den være på standby – og den vender tilbage til denne tilstand, når du lægger den til side. Intet, absolut intet, distraherer dig fra dit ønske. Omfavn dine specielle øjeblikke fuldstændigt. du fortjener det.

Womanizer Starlet 3 Klitoris Stimulator
Womanizer Starlet 3 Klitoris Stimulator – Pink
kr.449,00

Womanizer Starlet 3

Womanizer Classic 2 - Klitoris Stimulator lilla
Womanizer Classic 2 – Klitoris Stimulator lilla
kr.899,00

Den klassiske 2.0!

Din personlige Womanizer

Er du til blød og blid eller kraftfuld og intens stimulering? Alle er forskellige, og derfor har  WOMANIZER præcis den indstilling der giver dig den optimale nydelse. WOMANIZER’s afbalancerede intensitetsniveauer er designet ved hjælp af feedback fra hundredvis af kvinder verden over. Dette sikrer én ting: der er en perfekt intensitet for hver en kvinde, ethvert niveau af følsomhed og netop dit behov.

Din personlige Womanizer
Nyd Womanizer i badet

Nyd Womanizer i badet

 WOMANIZER er 100 % vandtæt og kan nydes, når lysten rammer dig.​

Hvordan virker din WOMANIZER ?

Hvordan virker din WOMANIZER ?
Hvordan virker din WOMANIZER ?
Hvordan virker din WOMANIZER ?

Spred skamlæberne lidt fra hinanden, så klitoris blottes

Omring klitoris med stimulatorhovedet ved at bruge let tryk for at holde en tæt forsegling

Oplev nye niveauer af orgasmisk intensitet, oplev 100 % fornøjelse