Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Rød
WOMANIZER PREMIUM 2 KLITORIS STIMULATOR

WOMANIZER PREMIUM 2 KLITORIS STIMULATOR

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator er en stærk, men næsten lydløse trykbølge-stimulator og forkæler dig nu med 14 (i stedet for 12) forskellige intensiteter.

Den patenterede Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med nøjagtighed – også i bruseren og badekarret, da den er vandtæt.

Womanizer Premium 2 aktiveres kun, når den kommer i kontakt med huden.

Udstyret er fremstillet af silikone til ubekymret fornøjelse.

Inklusive magnetisk ladekabel og opbevaringspose (100% bomuld).

– 155 x 50 x 35 mm.
– Tilbehør: 14 mm og 10 mm. (Heads)
– Vægt 135 g.
– ABS, PU, silikone.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Womanizer

Beskrivelse

Den nye Premium i trendy farver!

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator er en stærk, men næsten lydløse trykbølge-stimulator og forkæler dig nu med 14 (i stedet for 12) forskellige intensiteter, som komfortabelt kan styres ved et tryk på en knap (+/-). Den patenterede Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med nøjagtighed – også i bruseren og badekarret, da den er vandtæt. Den nye forbedrede autopilotfunktion ændrer automatisk intensiteterne for at gøre forkælelsen endnu mere overraskende. Takket være Smart Silence-funktionen aktiveres Womanizer Premium 2 kun, når den kommer i kontakt med huden. Efter 10 minutters inaktivitet slukker Womanizer Premium 2 automatisk.

Den praktiske slanke forkælelse er udstyret med en Full Soft Touch-overflade, som sikrer en silkeblød hudfølelse. Udstyret er fremstillet af silikone til ubekymret fornøjelse.

Inklusive magnetisk ladekabel og opbevaringspose (100% bomuld).

Emballage produceret med 41% mindre plast.

– Mål: 155 x 50 x 35 mm.
– Tilbehør: 14 mm og 10 mm. (Heads)
– Vægt 135 g.
– ABS, PU, silikone.

Yderligere information

Farve

Sort, Lyserød, Rød

Brand

Womanizer

Den tyske producent af Womanizer har, her med sine fantastiske lufttryksvibratorer, givet kvinder muligheden for at opnå de mest fantastiske orgasmer, og endda flere af dem. Dette endda uden berøring, blot ved brugen af pulserende trykbølger. Gennem deres innovative tankegang og deres fokus på design, er det lykkes dem at fremstille disse fantastiske produkter, som ved at anvende en kombination af sug og lufttryk fremkalder intense og kraftige orgasmer. Womanizer er desuden ikke en vibrator der springer i øjnene, som et stykke sexlegetøj, hvis den glemmes på natbordet. Designet er smart, lækkert og anderledes. Da de bruger lufttryk er Womanizer desuden støjsvage og minder på ingen måde om lydniveauet ved en almindelig klitorisvibrator. Læs evt mere om Womanizer her. Overvejelser, før jeg køber min første Womanizer - se her.
Womanizer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.