SPAR 18%

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator – Rød

kr.1.229,00

-18%

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator, forkæler dig med trykbølger og vibrationer!

Den klassiske Womanizer klitorishætte forkæler kvindens klitoris, mens vibratorarmen, som tilpasser sig fleksibelt til den kvindelige kropsform, stimulerer det indre hot-spot optimalt.

12 intensitetstrin til den klitorale stimulus. Ligeledes står der 12 intensitetstrin og yderligere 10 vibrationsmodi til rådighed for G-punktet.

– Vandtæt.
– Inklusive elegant opbevaringspose.
– Genopladelig med vedlagte Magnetic-Charger ledning.
– Samlet længde 20,3 cm
– Penetrationslængde 11 cm
– Ø 2,2-3,5 cm.
– Silikone, ABS.

Ikke på lager

Womanizer

Beskrivelse

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator, forkæler dig med trykbølger og vibrationer!

Den revolutionære Womanizer Pleasure Air™ teknologi kombineret med kraftfuld G-punkt-stimulus – det er Womanizer Duo. Den klassiske Womanizer klitorishætte forkæler kvindens klitoris, mens vibratorarmen, som tilpasser sig fleksibelt til den kvindelige kropsform, stimulerer det indre hot-spot optimalt.

DUO’en byder på 12 intensitetstrin til den klitorale stimulus. Ligeledes står der 12 intensitetstrin og yderligere 10 vibrationsmodi til rådighed for G-punktet. Begge funktioner, vibrator og Pleasure Air™ teknologi, kan styres uafhængigt af hinanden.

Med den innovative Smart Silence™ teknologi befinder DUO’en sig under brugen i standby modus og starter først forkælelsesprogrammet ved hudkontakt. Således kan man til enhver tid tage apparatet i hånden og lægge det til side igen, uden at skulle betjene knapper eller blive forstyrret af lyde. Hvis den ikke bruges, slukker DUO’en efter 10 minutter automatisk.

– Vandtæt.
– Inklusive elegant opbevaringspose.
– Genopladelig med vedlagte Magnetic-Charger ledning.
– Samlet længde 20,3 cm
– Penetrationslængde 11 cm
– Ø 2,2-3,5 cm.
– Silikone, ABS.

Brand

Womanizer

Den tyske producent af Womanizer har, her med sine fantastiske lufttryksvibratorer, givet kvinder muligheden for at opnå de mest fantastiske orgasmer, og endda flere af dem. Dette endda uden berøring, blot ved brugen af pulserende trykbølger. Gennem deres innovative tankegang og deres fokus på design, er det lykkes dem at fremstille disse fantastiske produkter, som ved at anvende en kombination af sug og lufttryk fremkalder intense og kraftige orgasmer. Womanizer er desuden ikke en vibrator der springer i øjnene, som et stykke sexlegetøj, hvis den glemmes på natbordet. Designet er smart, lækkert og anderledes. Da de bruger lufttryk er Womanizer desuden støjsvage og minder på ingen måde om lydniveauet ved en almindelig klitorisvibrator. Læs evt mere om Womanizer her. Overvejelser, før jeg køber min første Womanizer - se her.
Womanizer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.