SPAR 25%

Womanizer Starlet 3 Klitoris Stimulator – Pink

kr.449,00

-25%

Womanizer Starlet 3 Klitoris Stimulator er en stærk, men alligevel næsten lydløs trykbølge stimulator, der forkæler dig med 6 forskellige intensiteter og som let kan styres op og ned med et tryk på en knap (+/-). Den patenterede Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med præcis nøjagtighed – også i badekarret og under bruseren, da den er vandtæt.

Womanizer Starlet 3 ligger perfekt i hånden og er meget let og intuitiv at benytte – den ideelle model til begyndere i Womanizer verdenen!.

– Mål: 117 x 46 x 47 mm.
– Vægt 80 g.
– ABS, PU, silikone.
– Vandtæt

Ikke på lager

Womanizer

Beskrivelse

Womanizer Starlet 3 Klitoris Stimulator er den ideelle begyndermodel i håndtaskeformat!

Womanizer Starlet 3 er en stærk, men alligevel næsten lydløs trykbølge stimulator, der forkæler dig med 6 forskellige intensiteter og som let kan styres op og ned med et tryk på en knap (+/-). Den patenterede Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med præcis nøjagtighed – også i badekarret og under bruseren, da den er vandtæt.

Womanizer Starlet 3 ligger perfekt i hånden og er meget let og intuitiv at benytte – den ideelle model til begyndere i Womanizer verdenen!. Dens Soft Touch-tekstur får den til at føles silkeblød. Det udskiftelige stimuleringstilbehør er lavet af kropsvenlig silikone til ubekymret fornøjelse.

Inklusive magnetisk ladekabel.

Produceret bæredygtigt med mindre emballageplast.

– Mål: 117 x 46 x 47 mm.
– Vægt 80 g.
– ABS, PU, silikone.
– Vandtæt

Brand

Womanizer

Den tyske producent af Womanizer har, her med sine fantastiske lufttryksvibratorer, givet kvinder muligheden for at opnå de mest fantastiske orgasmer, og endda flere af dem. Dette endda uden berøring, blot ved brugen af pulserende trykbølger. Gennem deres innovative tankegang og deres fokus på design, er det lykkes dem at fremstille disse fantastiske produkter, som ved at anvende en kombination af sug og lufttryk fremkalder intense og kraftige orgasmer. Womanizer er desuden ikke en vibrator der springer i øjnene, som et stykke sexlegetøj, hvis den glemmes på natbordet. Designet er smart, lækkert og anderledes. Da de bruger lufttryk er Womanizer desuden støjsvage og minder på ingen måde om lydniveauet ved en almindelig klitorisvibrator. Læs evt mere om Womanizer her. Overvejelser, før jeg køber min første Womanizer - se her.
Womanizer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.