FETISH FANTASY G-streng med fjernstyret vibrator
FETISH FANTASY G-STRENG MED FJERNSTYRET VIBRATOR
kr.397,00 kr.369,00 Tilføj til kurv
SPAR 7%

FETISH FANTASY G-STRENG MED FJERNSTYRET VIBRATOR

kr.369,00

-7%

Skal du have en fræk tur i naturen eller byen, er denne g-streng med indbygget fjernstyret vibrator garant for at turen bliver lidt varmere og meget frækkere!

På lager

Fetish-Fantasy

Beskrivelse

Frække hemmeligheder er altid de sjoveste, og denne g-streng med fjernstyret vibrator er en af de virkelig frække hemmeligheder. Vibratoren er helt stille som en lav hvisken og gør den ideel til også at blive brugt i lidt mere vovede situationer, det kan f.eks være julefrokosten med familien eller en smuttur i biffen. Vibratoren har 20 forskellige vibrationsmønstre som alle er designet til at give optimal nydelse med den kraftige vibrator.

Den passer til følgende størrelser 24″ (61 cm) – 34″ (86 cm).

Brand

Fetish Fantasy

Fetish Fantasy er en firma der producerer kvalitets sexlegetøj til den lidt mere udforskende verden indenfor sexleg. Så er du fetish fan, så er dette brand bestemt noget for dig. Hos Nautii.dk har vi valgt at føre en af deres fjernstyrede vibrator, butt plugs og et af deres bondagesæt. Alle produkter er i høj kvalitet og vil give dig og din partner muligheden for at bruge fantasien i jeres sexleg.
Fetish-Fantasy

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.