SPAR 14%

OVO R1 FJERNSTYRET VIBRATOR ÆG I SÆRKLASSE

kr.599,00

-14%

Ovo er kendt for sine fantastiske design, og denne fjernstyret vibrator er ingen undtagelse. Lavet i de bedste materialer for at give maksimal nydelse.

Ikke på lager

Beskrivelse

Alle ved det, når det er tysk design, så fungere det bare, og det samme gør sig gældende for denne fjernstyret vibrator fra Ovo. R1 er lavet med henblik på maksimal nydelse i alle miljøer, ligemeget om du er i bad, i biffen eller hjemme i sengen, den kommer ikke til at skuffe dig.

Ovo præcisere selv at vibratoren ikke larmer mere end en stille hvisken, samtidig med den er meget kraftfuld, bedre kan det vidst ikke blive. Desuden er det ikke kun ægget som vibrere i dette legetøj, fjernbetjeningen kan også vibrere, og det er jo en smart lille feature, så der både kan være nydelse inde og ude på en gang, dette gør også at legetøjet er ideelt ligemeget om man bruger det alene eller sammen med sin partner.

Ovo R1 fjernstyret vibrator giver dig 7 forskellige vibrationsmønstre og er lavet i 100% allergivenlige materialer, og leveres med et genopladeligt batteri som oplades via det medfølgende usb-kabel.

Det anbefales af vaske legetøjet efter brug med varmt vand og sæbe.

Brand

OVO

OVO er tysk design når det er bedst. Deres sexlegetøj opfylder kriteriet for lækkert design og funktionalitet. Nautii.dk har valgt at føre deres vibrator æg til kvinder. OVO = maksimal nydelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.