HAPPY RABBIT KOMPAKT KLITORIS STIMULATOR

HAPPY RABBIT KOMPAKT KLITORIS STIMULATOR

kr.399,00

Super lækker stimulator fra Happy Rabbit som kan bruges på alle dine erogene zoner, men er virkelig god som klitoris stimulator.

På lager

Beskrivelse

Her får du en kraftig klitoris stimulator i det velkendte “kanin” vibrator design fra Happy Rabbit kaldet Mini Ears. Selvom den ser lille ud, kan denne vibrator virkelig give dig nogle kraftfulde orgasmer ved hjælp af sine 9 forskellige vibrationsmønstre og 3 forskellige hastigheder, giver de bløde øre virkelig dejlige vibrationer og intens stimulering af dine erogene zoner.

Den store krop og det lækre bløde materialevalg, gør at denne vibrator stimulator er let at holde på når du skal forkæle dig selv, om det så er i sengen eller i badet, har du altid et godt greb. Ja, du læste rigtigt, legetøjet er vandtæt og kan også bruges i badekaret eller under bruseren, det er jo unægteligt en egenskab som mange er rigtig glade for.

Desuden er vibratoren med indbygget genopladeligt batteri som oplades via USB.

  • 3 hastigheder
  • 9 forskellige vibrationsmønstre
  • Opladelig via USB
  • Ftalat og latex fri
  • Vandtæt
  • Ca 11,5 cm lang

Brand

Happy Rabbit

Hvis du går og ønsker dig super lækket og frækt design, kombineret med et produkt der leverer hvad den lover, så kan du roligt vælge et produkt fra det populære mærke Happy Rabbit. Sexlegetøjet fra Happy Rabbit har en virkelig lækker overflade og er fri for ptalater. Happy Rabbit fremstiller også lækre opbevaringstasker til sexlegetøjet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.