MIA RIN Fjernstyret vibrator til par
MIA RIN FJERNSTYRET VIBRATOR TIL PAR
kr.369,00 kr.299,00 Tilføj til kurv
SPAR 19%

MIA RIN FJERNSTYRET VIBRATOR TIL PAR

kr.299,00

-19%

Her finder du en fjernstyret vibrator til par fra Mia med mulighed for at forkæle begge parter på en gang eller hver især på skift!

På lager

Beskrivelse

Rin fra Mia er et godt bud på et en rigtig god fjernstyret vibrator til par, da den giver begge parter endnu mere stimulering og nydelse i legen. Formen gør at vibratoren kan bruges samtidig med at man er igang med samlejet, ydermere giver den tykkeste af enderne en virkelig intens følelse som vil give nydelse på et helt nyt niveau.

Det er selvfølgelig ikke kun manden som bliver forkælet af den tykke ende, de kraftige vibrationer forkæler begge parter, og gør det hele dejligere end det allerede er i forvejen selvom det er svært at forstille sig.

Da der også medfølger fjernbetjening til vibratoren, kan den som har den også bestemme hvor intens hele situationen skal være. Desuden giver det også den mulighed at det kan bruges som en vibrator som kvinden kan have oppe imens hun har tøj på, og på den måde lades hendes partner forføre og forkæle hende.

Rin har 2 vibratorer indbygget som gør at vibrationerne føles virkelig intense, desuden er vibratoren også genopladelig, så du er fri for at skulle købe batterier og skifte i tide og utide. Tag den med en tur i badet, og forvandel badet til et uforglemmeligt højdepunkt på dagen med en helt vidunderlig og intens nydelse.

Vibratoren er lavet af anti allergisk medicinsk silikone i allerhøjeste kvalitet som føles silkeblød mod huden og er med til at forkæle jer.

Nautii.dk anbefaler at du rengøre produktet efter brug, og hvis du gerne vil bruge vibratoren lidt mere som en dildo, anbefaler vi at du påføre en vandbaseret glidecreme.

  • Anti allergisk medicinsk silikone
  • Kraftfule vibratorer
  • Støjsvag
  • 10 vibrationsmønstre
  • Vandtæt
  • Genopladelig
  • Måler 8.6 X 3.2CM
  • Fjernstyret

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.