PRETTY LOVE ABNER VIBRATOR MED APP
PRETTY LOVE ABNER VIBRATOR MED APP
kr.499,00 kr.299,00 Tilføj til kurv
SPAR 40%

PRETTY LOVE ABNER VIBRATOR MED APP

kr.299,00

-40%

Det klassiske vibrator æg fås nu som vibrator med app og bliver her styret via telefonen, så bliver det ikke lettere! Giver nye muligheder for fræk forførelse!

På lager

Beskrivelse

Abner fra Pretty Love er en vibrator med app som løfter det klassiske vibrator æg til nye moderne tider.
Via app’en kan du styre vibratormønsteret og intensiteten af vibrationerne ganske simpelt, der er ingen begrænsning på hvordan du netop vil have dit vibratormønster for optimal nydelse for netop dig.

For at kunne forbinde vibratoren til app’en skal du blot have bluetooth tændt, og så gør den stort set selv resten. App’en er gratis og du kan finde den ved at skanne QR koden som du finder her nedenfor.

Ud over at være en rigtig kraftigt vibrator som er lavet et blødt medicinsk silikone, er denne vibrator også til brug i badet da den er 100% vandtæt. Men du kan også tage den med på restaurant besøg eller andre udfordrende steder da vibratoren er støjsvag.

  • Vandtæt vibrator
  • Ubegrænset vibrationsmønstrer
  • Bluetooth – Anvendelig med en afstand på op til 5 meter
  • Støjsvag
  • Genopladelig via USB (kabel inkluderet), 1,5 times opladning giver 1 times leg.

Sexlegetøj fra Nautii

Brand

Pretty Love

Pretty Love fremstiller deres produkter i Kina og er i den høje ende når vi taler kvalitet. Produkterne er fremstillet i en lækker silikone og er nemme at rengøre. Pretty Love´s sexlegetøj henvender sig til både mænd, kvinder og par, der er noget for enhver smag og til alle erogene zoner. Serien indeholder både anal plugs med/uden vibrator, klitoris stimulator, vibrator med og uden fjernbetjening og flere andre produkter. Alle i et lækkert og frækt design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.