Pipedream selvlysende butt plug small
PIPEDREAM SELVLYSENDE BUTT PLUG SMALL

PIPEDREAM SELVLYSENDE BUTT PLUG SMALL

kr.69,00

Her får du en lille fræk gummi butt plug som er rigtig god til begynderen som gerne vil eksperimentere med at forkæle sig selv ved at blive stimuleret analt.

På lager

Beskrivelse

Her får du en lille men god butt plug fra Pipedream som er lavet i en rigtig høj kvalitets gummi. Gummiet er latexfrit, ftalatfri og god at bruge for allergikere.

Butt pluggen er lavet til dem som gerne vil udforske alle de dejlige ting der kommer med ved anal stimulering, vi anbefaler at man bruger en god vandbaseret glidecreme for at få den alle bedste oplevelse ud af det.

Størrelsen er 9 x 2,5 cm hvilket igen gør den velegnet til nybegynderen, som gerne vil åbne op for en helt ny verden af muligheder og nydelse. Det gør sig gældende både for kvinder og mænd.

Brand

Pipedream

Pipedream er en af de førende producenter af sexlegetøj, fra USA. Deres sortiment indeholder en bred vifte af produkter af høj kvalitet og funktionalitet. Altid i lækkert design og materiale. Nautii.dk har valgt at føre nogle lækre produkter fra serien til analsex. Kan bruges både af mænd, kvinder og par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.