TENGA AIR-TECH STRONG
TENGA AIR-TECH STRONG

TENGA AIR-TECH STRONG

DKK249,00

Med dette onani produkt fra TENGA, får du et produkt som er lavet i den velkendte bløde silikone der giver en fantastisk oplevelse når den benyttes. Med TENGA AIR-TECH STRONG er silikonen blevet lavet lidt fastere så den har et bedre greb om penis for at skabe en endnu dejligere følelse.

Fastheden kombineret med den specielle vakumventil gør at du med lethed selv kan justere modstanden for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug anbefales det kraftigt at benytte en vandbaseret glidecreme for at få det bedste ud af produktet.

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

AIR-TECH teknologien fra japanske TENGA, er en revolutionerende teknologi som giver dig en mere realstisk oplevelse ved brug af disse onani produkter til mænd. Hvis du allerede har prøvet et af æggene fra TENGA, vil denne AIR-TECH Strong onani “kop” ikke skuffe dig.

Ud over at dette produkt kan bruges mange flere gange end æggene, op mod 10 gange flere gange, gør air-tech teknologien med sin vakum-effekt at penis bliver mere stimuleret. TENGA AIR-TECH STRONG er desuden lavet i en kraftigere silikone så du bedre kan mærke mønsteret som er indvendigt, da en klemmer lidt hårdere om penis.

For at forøge produktets levetid, skal det vaskes af efter brug hvert gang, og ved brug anbefaler vi på det kraftigste at der bruges en vandbaseret glidecreme, for at forøge nydelsen og levetiden på produktet. Det er let at rengøre efter brug da man blot tager sleevet ud af koppen.

Der medfølger glidecreme til produktet, dog anbefaler vi at supplere op med noget ekstra.

Brand

Tenga

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.