SPAR 7%

FLESHLIGHT STAMINA TRAINING UNIT VALUE PACK

kr.649,00

-7%

Med en FLESHLIGHT STAMINA TRAINING UNIT VALUE PACK får du alt hvad du skal bruge til at kunne træne din udholdenhed samtidig med at du forkæler dig selv. Pakken gør det oven i købet muligt at nyde den frække pirrende og stimulerende følelse helt uden at holde på røret, da der medfølger en Fleshlight Showermount.

Ikke på lager

Beskrivelse

Få den fulde Fleshlight oplevelse med Fleshlight Stamina startpakke og få alt hvad du har brug for at nyde og pleje dit Fleshlight legetøj.

Pakken indeholder:

En Fleshlight-enhed
Fleshlight Stamina Training Unit , der er den mest pirrende Fleshlight der findes, den er blød og fleksibel, så den kan bruges af alle mænd.

Fleshlight pulver 118 ml
Hvis du bruger pulveret efter hver rengøring, sikre det at din Flesglight ikke klister og samtidig bevarer din Fleshlight blød og realistisk.

Fleshlight wash rengøringsspray 100 ml,
Når du har vasket din Fleshlight i varmt vand, skal du spray  den med Fleshlight Wash. Den indeholder Triclosan som virker antibakterielt og skaber den bedste hygiejne.

Fleshlube vand 100 ml,
Fleshlube glidecremen er udviklet til at forstærke oplevelsen med Fleshlight onaniprodukter, ved at gøre oplevelsen endnu mere blød og virkelighedstro.

Også velegnet til almindelig onani og sex.
Vandbaseret og allergivenlig.

Fleshlight Shower Mount,
Der medfølger en Fleshlight Shower Mount, der kan bruges, hvis du vil nyde din Fleshlight håndfrit.

Brand

Fleshlight

Sexlegetøj til mænd er en verden for sig og Fleshlight er førende på området. Stimuleringen af penis kan ikke bliver meget bedre end når du benytter en Fleshlight. Den er fremstillet i Superskin, hvilket er et naturtro materiale og den giver derfor en realistisk følelse. Udformningen imiterer enten en vagina eller anus  så vælge den der rammer din lyst. Den er udformet diskret og nem  er at rengøre. Disse mandlige onaniprodukter er skabt til nydelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.